Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Маска для ніг Koelf Melting Essence Foot Pack

Код товару: 178164
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Koelf
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Продукти для ніг Маска для ніг Koelf Melting Essence Foot Pack

Маска для ніг, 1шт.

Ціна: 86 грн

Опис товару Маска для ніг Koelf Melting Essence Foot Pack

 Шкіра стоп постійно піддається негативним зовнішнім впливам і вимагає особливо ретельного догляду. Спеціальна живильна маска у вигляді шкарпеток для ніг Koelf Melting Essence Foot Pack призначена для такого делікатного догляду. Вона просочена сухою лікувально-відновлювальною есенцією, яка тане під впливом температури шкіри та ефективно вбирається в шкіру стоп, при цьому прискорюючи процеси регенерації клітин, розгладжуючи зморшки та складки, сприяючи глибокому живленню та зволоженню епідермісу, усуненню запальних процесів, відновленню шкіри .

 
Активні інгредієнти:
До складу цього універсального косметичного засобу входить такий натуральнийкомпонент як сечовина. Вона є складовою захисної системи епідермісу, і регулює водно-сольовий баланс шкіри. Також сечовина забезпечує відлущування мертвих клітин. Цей інгредієнт має ранозагоювальні властивості та уповільнює процеси старіння шкіри.
Другим основним компонентом есенції, що омолоджує, Koelf Melting Essence Foot Pack є екстракт алое віра. Алое відіграє роль потужного імуностимулятора та підвищує локальний захист від ультрафіолету. Екстракт зволожує шкірний покрив та не дає розмножуватися бактеріям. Протизапальні та болезаспокійливі властивості алое допомагають боротися з розтягуванням м'язів у перетружених ногах.
Масло ши. Надзвичайно багате на вітаміни, якими живитьклітини шкіри. Зволожує, пом'якшує епідерміс, тонізує шкіру, що втомилася.
Аллантоїн. Забезпечує ранозагоювальний ефект, відлущує шкіру, що орогів, і знімає больовий синдром.
Екстракт грейпфрута. Забирає пігментні плями і вирівнює колір шкіри, роблячи її білішим. Стимулює обмінні процеси, живить клітини епідермісу.
Екстракт гамамелісу. Нормалізує капілярну мікроциркуляцію, завдяки чому тонізує освіжає шкірний покрив. Звужує пори та прискорює загоєння ранок.
Екстракт листя чайного дерева. Рослинний антисептик, який ефективно бореться із запаленням шкіри. Має заспокійливий ефект.
Равликовий екстракт. Прискорює природне виробленняколагену, і вирівнює шкірний рельєф.
Спосіб застосування:
Помити ноги і насухо витерти. Одягти шкарпетки Koelf Melting Essence Foot Pack з есенцією та закріпити. Помасажувати ступні та залишити на 20 хвилин. Після зняття шкарпеток потрібно масажувати шкіру до повного всмоктування маски.
 
Обсяг:
 
1 аркуш маски 
Water, Glycerin, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Isopropyl Myristate, Urea, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Steara Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Dimethicone, Biosaccharide Gum-1, PEG-32, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 60, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea -2, Steareth-21, Stearic Acid, Carbomer, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Collagen, Xanthan Gum, Snail Secretion Filtrate, Allantoin, Fragrance, Disodium EDTA

Маска для ніг Koelf Melting Essence Foot Pack Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Маска для ніг Koelf Melting Essence Foot Pack в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Продукти для ніг купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Продукти для ніг и купити Маска для ніг Koelf Melting Essence Foot Pack в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Маска для ніг Koelf Melting Essence Foot Pack

Огляд Маска для ніг
Країна виробник Корея
Клас косметики Міддл-маркет
Призначення живлення
Категорія для жінок
Кількість штук в одиницях 2

* Технічні характеристики Маска для ніг Koelf Melting Essence Foot Pack можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Маска для ніг Koelf Melting Essence Foot Pack

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →