Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Маски для волосся Masil 8 Second Salon Hair Mask

Код товару: 173894
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Masil 8
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маска для волосся Маски для волосся Masil 8 Second Salon Hair Mask

Маска 8 Seconds Salon Hair Mask - чудовий засіб для якісного догляду за волоссям у домашніх умовах. Вже після першого застосування ви зможете помітити чудовий результат - гладке, слухняне і блискуче волосся як після салонних професійних процедур, що відновлюють. Як і вся корейська косметика, вона дуже ефективна!

Ціна: 688 грн

Опис товару Маски для волосся Masil 8 Second Salon Hair Mask

 Маска  8 Seconds Salon Hair Mask - чудовий засіб для якісного догляду за волоссям у домашніх умовах. Вже після першого застосування ви зможете помітити чудовий результат - гладке, слухняне і блискуче волосся як після салонних професійних процедур, що відновлюють. Як і вся корейська косметика, вона дуже ефективна! Засіб має рідку консистенцію, яку необхідно розводити з водою перед використанням, завдяки цьому засіб дуже економно витрачається. Унікальна формула маски поєднує комплекс корисних мікроелементів, які глибоко відновлюють структуру локонів за 8 -10 секунд. В основі продукту LPP кератин, він заповнює пошкоджені ділянкиволосків, закриває лусочки, усуває сухість і ламкість, утримує молекули вологи. Кераміди - роблять волосся більш слухняним, попереджає його електризацію і сплутування, дарує локонам здоровий блиск, склеює посічені кінчики. Колаген - відновлює волосся після хімічного та термічного ушкодження, повертає їм життєву силу. Також до складу маски входить комплекс натуральних рослинних екстрактів (лакриці, лаванди, центели, апельсина та гінкго-білоба) нормалізують рН баланс шкіри голови, зміцнюють стінки судин та капілярів, покращують мікроциркуляцію крові та харчування цибулин, стимулюють ріст волосся. Варто замовити маску від MASIL, для швидкого та ефективного відновлення тазміцнення волосся. Після використання цього засобу локони стають шовковистими, сяючими, приємними на дотик і доглянутими. Купити маску недорого та почитати відгуки, можна на сайті Cosmic. У нас найкраща ціна на оригінальну корейську професійну косметику для догляду за волоссям. Застосування: підготуйте ємність, в якій змішайте 1/1 маску з теплою водою, ретельно перемішайте. Нанесіть отриману консистенцію на гранично вимите шампунем волосся, потримайте 8-10 секунд, після чого змийте маску проточною водою.

 

Маски для волосся Masil 8 Second Salon Hair Mask Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Маски для волосся Masil 8 Second Salon Hair Mask в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маска для волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маска для волосся и купити Маски для волосся Masil 8 Second Salon Hair Mask в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Маски для волосся Masil 8 Second Salon Hair Mask

Тип волосся для ослаблених та схильних до випадання
Призначення блиск волосся, обсяг волосся, зростання волосся, відновлення кінчиків волосся, живлення, зволоження
Категорія для жінок
Клас косметики Міддл-маркет
Об `єм 200 мл
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання екстракт гінкго білоба, екстракт лакриці, олія лаванди, центела азіатська, екстракт апельсина, кераміди, кератин, колаген
Застосування підготуйте ємність, у якій змішайте маску 1/1 із теплою водою, ретельно перемішайте. Нанесіть отриману консистенцію на гранично вимите шампунем волосся, потримайте 8-10 секунд, після чого змийте маску проточною водою.
Країна-виробник товарів Корея
Дія живить, зволожує, відновлює
Особливості Засіб має рідку консистенцію, яку необхідно розводити з водою перед використанням, завдяки цьому засіб дуже економно витрачається.

* Технічні характеристики Маски для волосся Masil 8 Second Salon Hair Mask можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Маски для волосся Masil 8 Second Salon Hair Mask

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →