Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Marshall Major White

Код товару: 135494
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Marshall
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Marshall Major White

Повнорозмірні навушники Marshall Major своїм зовнішнім виглядом вирізняються з більшості подібних моделей. Так, вони мають квадратні філіжанки, а металева основа дуг обтягнута текстурованою шкірою зверху та м'якою знизу, для зручного розташування на голові. Навушники Marshall Major випускаються у білому та чорному виконанні. Продумана конструкція дозволяє зручно транспортувати їх у сумці завдяки можливості скласти «чашки» всередину. Шнур прогумований і має стандартну довжину - 1,2 метра, але, при необхідності, він може розтягнутися на більшу відстань завдяки спіралеподібній конструкції. На шнурі розташований мініатюрний пульт, що має мікрофон і кнопку, що дозволяє відповідати на телефонний дзвінок, за умови використання навушників Marshall Major зі смартфонами, запускати або зупиняти композиції та прокручувати композиції вперед або назад, при подвійному або потрійному клік

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Навушники Marshall Major White

Тип конструкції:
Тип конструкції — конструкція навушників/гарнітур може бути кількох типів. Повнорозмірні - навушники з великим оголов'ям і амбушюрами, що повністю охоплюють вухо, в таких пристроях використовують мембрани більшого діаметру, що дозволяє отримувати якісніший і чистіший звук. Накладні - навушники які накладаються безпосередньо на вушну раковину не охоплюючи її, вони мають меншу вагу, ніж повнорозмірні та є відміннимивибором для портативної техніки. Вкладиші – навушники даної конструкції вставляються безпосередньо у вушну раковину, є найпоширенішими, але мають основний мінус – недостатню звукоізоляцію, а також не всі моделі даної конструкції можуть забезпечити достатню якість звучання. Вакуумні (затички) - вставляються у вушний канал, тим самим блокуючи зовнішні шуми та забезпечують хорошу звукоізоляцію.

накладні

Тип акустичного оформлення:
Тип акустичного оформлення — існує 3 типи акустичного оформлення: закриті (не пропускають зовнішні шуми та ізолюють від навколишнього середовища. Задня стінка навушників не має отворів іповністю закрито. Такі моделі можна використовувати у галасливих місцях. Мінусом є високий тиск на голову та погіршення низьких частот при нещільному приляганні амбушюр), відкриті (частково пропускають зовнішні шуми і чутно оточуючим. Задня стінка має отвори. Навушники відкритого типу звучать більш природно та натурально порівняно із закритими. При високому рівні оточуючого шуму у відкритих навушниках буде погано чути) і напіввідкриті (проміжний варіант між відкритими і закритими навушниками. Можуть мати або не мати отворів на чашах і мати гарну звукоізоляцію або навпаки. У навушниках даного типу акустичного оформлення може бути використана особливаконструкція, яка за звуком може нагадувати як закриті моделі, так і відкриті.

закриті

Тип кріплення:
Тип кріплення — навушники мають кілька типів кріплення, це: оголов'я (навушники кріпляться на голові за допомогою дуги, яка з'єднує дві чаші з динаміками), потилична дужка (кріплення за допомогою дуги, яка огинає потилицю і з'єднує два навушники), завушини (навушники із завушним кріпленням, що огинає вушну раковину та фіксується. Даний вид кріплення забезпечує міцну посадку на вухах) та внутрішньоканальне кріплення (навушники без кріплення, які тримаються всередині вушного каналу за рахунок амбушюр).
голова

Матеріали (голова/чаш/амбушюр):
Матеріали (голова/чаш/амбушюр) — матеріали виготовлення навушників. Можуть зустрічатися моделі з дерев'яною або металевою оголов'ям, чашами та шкіряними амбушюрами. Але в більшості випадків у конструкції використовується пластик, а амбушюри виконані із замінника шкіри або із силікону у разі внутрішньоканальних.

метал+шкіра/пластик/шкірозамінник

Складна конструкція:
Складна конструкція — конструктивна можливість складання навушників для транспортування. Є важливою особливістю при активному способі життя або постійних роз'їздах, оскільки навушники складеністані займають набагато менше місця, ніж звичайні навушники.

є

Поворотні чаші:
Поворотні чаші - можливість повороту чаш з динаміками. Затребувані навушники з поворотними чашами ді-джеями, через гнучкість і можливість чути одним вухом те, що грає в залі, а другим вибирати наступні композиції.

ні

Водостійкий корпус:
Водостійкий корпус - навушники виготовлені за допомогою матеріалів, що не пропускають вологу. Є хорошим варіантом для активних видів спорту.

ні

Аудіо характеристики
Конструкція випромінювача:
Конструкціявипромінювача - випромінювачі в навушниках бувають декількох типів. Найпоширеніші на даний момент це динамічні випромінювачі - навушники з даними випромінювачами охоплюють будь-який ціновий діапазон, можуть мати широкий діапазон частот, що відтворюються, і видавати хороший бас. З урівноваженим якорем (арматурні) – другий за популярністю вид випромінювачів у навушниках. Дані випромінювачі мають високу точність звучання, але менший діапазон частот, ніж динамічні. Випускаються навушники як з одним, так і з кількома випромінювачами в одному навушнику, за рахунок чого досягається висока якість звуку. Дуже рідко зустрічаються електростатичні, ізодинамічні та ортодинамічні випромінювачі.у подібних навушниках висока чіткість відтворення без завалів у будь-яку сторону частот, але й дуже висока ціна.

динамічні

Кількість випромінювачів в одному навушнику:
Кількість випромінювачів в одному навушнику - деякі навушники обладнані декількома випромінювачами (динаміками) для створення більш високоякісного звуку. Таке рішення може використовуватися як для навушників з підтримкою об'ємного звуку 5.1 і 7.1, так і для високоякісних моделей, де кожен випромінювач відтворює певні частоти, внаслідок чого досягається якісніший звук.

1

Частотний діапазон,Гц:
Частотний діапазон, Гц - можливість навушників відтворювати певну ділянку частот. Чим ширша подібна ділянка, тим більше звуків здатні видати випромінювачі в навушниках. Варто зважати на той фактор, що за середньостатистичними даними вухо людини сприймає частоти від 16 до 20000 Гц.

20-20000

Опір, Ом:
Опір, Ом — номінальний опір на вході навушників. Підбирати навушники з опору варто під певний пристрій – для мобільних телефонів та портативних плеєрів оптимальним буде 16-32 Ома, максимум – 60, а от для стаціонарної техніки можна дивитися моделі і з більш високим опором.Чим менший опір, тим більше струму потрібно від джерела звуку при меншій напрузі, це варто враховувати при виборі навушників для плеєра і телефону, так як акумулятор буде розряджатися швидше, але і гучність навушників буде набагато вищою, правда з невеликими спотвореннями. Високоомні навушники вимагають низького рівня струму при високій напрузі, через що кількість спотворень зводиться до мінімуму, але гучність на портативних пристроях буде мінімальною.

32

Чутливість, дБ:
Чутливість, дБ — основний фактор, який впливає на гучність навушників. Що чутливість навушників/гарнітур, то вище рівеньгучності.

121

Максимальна вхідна потужність, мВт:
Максимальна вхідна потужність, мВт - даний параметр описує яку можна подати потужності на навушники, щоб вони не вийшли з ладу.

20

Діаметр динаміків, мм:
Діаметр динаміків, мм - дана характеристика відноситься до всіх моделей навушників, крім навушників з випромінювачами з урівноваженим якорем. Чим більший діаметр динаміків у навушниках, тим більша якість звуку.

40

Навушники Marshall Major White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Marshall Major White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Marshall Major White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Marshall Major White

Тип Навушники без мікрофона
Тип дизайну накладні
Метод з'єднання провідний
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення оголов'я
Дизайн випромінювача динамічні

* Технічні характеристики Навушники Marshall Major White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Marshall Major White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Marshall Major White

Код товару: 305005
На замовлення, 1-3 дні
KZ Z3 TWS Black 2537 грн
Код товару: 230364
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 237997
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →