Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Marshall Major IV Bluetooth Brown

Код товару: 304975
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Marshall
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Marshall Major IV Bluetooth Brown

Зустрічайте Major IV, культові навушники від Marshall з більш ніж 80 годинами бездротового відтворення, бездротовою зарядкою та новим покращеним ергономічним дизайном.

Ціна: 7310 грн
шт

Опис товару Marshall Major IV Bluetooth Brown

 З більш ніж 3 повними днями роботи ви можете перестати турбуватися про те, що ваші навушники розрядяться в той момент, коли вони вам знадобляться. Спеціально налаштовані динамічні драйвери забезпечують потужні баси, плавні середні та блискучі високі частоти для багатого, неперевершеного звуку, який ви ніколи не захочете відключати.

Major IV забезпечує характерний звук Marshall, якого ви очікували. У Major IV закладено більш ніж 55-річні знання про вибуховий звук. Спеціально налаштовані динамічні драйвери забезпечують потужні баси, плавні середні та блискучі високі частоти для багатого, неперевершеного звуку, який ви ніколи не захочете відключати.
Major IV забезпечує більше 80 годин бездротового відтворення з можливістю швидкого заряджання - всього 15 хвилин заряджання забезпечать вам 15 годин прослуховування. Це навушники, які дійсно розраховані на довге життя.
Major IV отримали можливість бездротової зарядки, тож тепер за

Marshall Major IV Bluetooth Brown Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Marshall Major IV Bluetooth Brown в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Marshall Major IV Bluetooth Brown в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Marshall Major IV Bluetooth Brown

Тип дизайну Накладні / Закриті
Метод з'єднання Бездротове / Дротове
Забарвлення Коричневий

* Технічні характеристики Marshall Major IV Bluetooth Brown можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Marshall Major IV Bluetooth Brown

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Marshall Major IV Bluetooth Brown

Код товару: 307651
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348542
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →