Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут Makita HP0300

Код товару: 177076
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Makita
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут Makita HP0300

Шуруповерт • Живлення: мережа • Тип патрона: швидкозатискний • Максимальний момент, що крутить, H*m: 42 • Ударний режим: +.

Ціна: 3483 грн
шт

Опис товару Шурупокрут Makita HP0300

Шуруповерт Makita HP0300 легкий та компактний, завдяки чому їм зручно працювати. Якість внутрішнього виконання інструменту знаходиться на високому рівні, за рахунок чого він захищений від перегріву та механічного зношування. Шуруповерт має потужність 300 Вт і оснащений двошвидкісним редуктором, що дозволяє йому однаково добре закручувати і відкручувати шурупи, саморізи, а також робити свердління в металі, дереві, пластиці та інших матеріалах, діаметром від 10 мм до 28 мм. Регулювання обертів відбувається шляхом натискання на кнопку, чим сильніше тиснеш, тим вищі оберти. Робоче оснащення затискається в швидкозатискний патрон максимальним, діаметром 10 мм. Ергономічний "T"-подібний дизайн корпусу, гумовівставки на рукоятці та корпусі статора знижують дію вібрації на руки користувача. Перемикач реверсу, вбудований у корпус інструменту, дає можливість вибрати напрямок обертання шпинделя на протилежний. Додатково Makita HP0300 оснащений регулюванням моменту, що крутить, і можливістю змінювати силу затягування, що дозволяє працювати з матеріалами різної щільності.

Шурупокрут Makita HP0300 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут Makita HP0300 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут Makita HP0300 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут Makita HP0300

Тип Шуруповерт
живлення мережа
Швидкість обертання Швидкість обертання, об/хв:
450/1500
Напруга 220 В
Тип картриджа швидкозатискний
додаткові характеристики Максимальний діаметр, мм
Свердління дерева:
28

Свердління бетону:
10

Свердління стали:
10

* Технічні характеристики Шурупокрут Makita HP0300 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут Makita HP0300

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Makita HP0300

Код товару: 156985
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219147
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174491
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →