Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример Makita DUR188UZ

Код товару: 120199
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Makita
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример Makita DUR188UZ

Регульоване положення U-подібної ручки регулюється залежно від висоти користувача та робочої постави
Ефективна система подачі ріжучої волосіні
Подача нейлонової ріжучої волосіні здійснюється за допомогою спеціальної котушки та кнопки
Індикатор розряджання акумулятора
Пилозахищений та водостійкий інструмент для ефективної роботи
Електричне гальмо
Роз'ємний вал
ADT режим (Automatic Torque Drive Technology): налаштування швидкості та крутного моменту в процесі експлуатації для оптимальної ефективності

Ціна: 12298 грн
шт

Опис товару Тример Makita DUR188UZ

 Потужна акумуляторна коса Makita DUR188UZ призначена для акуратного скошування травної порослі і газону на ділянці, де відсутнє стаціонарне підключення 220 В. Використання автономного тримера сприяє , завдяки чому підходить для використання в місцях з підвищеними вимогами щодо екології та шумності. Невелика вага, компактність та ергономічність інструменту в міцному, пилозахищеному та вологостійкому корпусі дозволить його комфортне використання в будь-яких умовах.

В якості джерела живлення служить літій-іонний акумулятор, який разом із зарядним пристроєм слід купити окремо.Витривалий безщітковий привід апарата оснащений патентною системою ADT для налаштування швидкості і моменту, що крутить, що гарантує якісне скошування травної порослі поблизу стін, бордюрів, дитячих майданчиків і декоративних доріжок. Для зручності користувача в конструкції штанги передбачена велосипедна ручка з регулюванням положення щодо зростання та постави оператора. Штанга тримера має розбірну конструкцію для компактного зберігання та транспортування.

 

Інструмент японських інженерів демонструє потужну акумуляторну технологію, що сприяє екологічності та низькому рівню шуму роботи, а також високу якість складання всіх вузлів. Компанія EUROtools єофіційним дилером марки Makita в Україні та підтверджує 3-річну гарантію на товар. Ви можете купити тример Makita DUR188UZ, зателефонувавши за вказаним номером гарячої лінії та уточнивши найменування обраної моделі.

Тример Makita DUR188UZ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример Makita DUR188UZ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример Makita DUR188UZ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример Makita DUR188UZ

Огляд акумуляторний
Тип Тример
Влада Максимальна кількість обертів 6000 об/хв
Оберти холостого ходу 4000 .. 6000 об/хв
Тип акумулятора Li-Ion
Напруга акумулятора 18 В
Вага 3.8 кг

* Технічні характеристики Тример Makita DUR188UZ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример Makita DUR188UZ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Makita DUR188UZ

Код товару: 231391
На замовлення, 1-3 дні
ECHO PAS-2620ES 13674 грн
Код товару: 159359
На замовлення, 1-3 дні
ECHO SRM-222ES/U 14577 грн
Код товару: 334286
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →