Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дриль/Міксер Makita DP4011

Код товару: 24803
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Makita
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Свердла та змішувачі Дриль/Міксер Makita DP4011

Потужність: 720 Вт
Макс. кількість оборотів холостого ходу: 0-1200 об/хв; 0-2900 об/хв
Діаметр свердління сталі: 13 мм; 8 мм
Діаметр свердління деревини: 40 мм; 25 мм
Діаметр патрона: 1,5-13 мм
Вага: 2,3 кг

Ціна: 7009 грн
шт

Опис товару Дриль/Міксер Makita DP4011

Ще один чудовий представник сімейства «дрелевих» від відомого виробника завдяки малій вазі, компактному корпусу та вдалому розважуванню надзвичайно комфортний у роботі і при цьому дуже ефективний. Дриль Makita DP4011 оснащений потужним двигуном і механічним двоступінчастим планетарним редуктором, що забезпечує чудові робочі характеристики інструменту, зокрема вражаючий момент, що крутить, на малих оборотах. За допомогою дриля Мakita DP4011 можна свердлити в деревині отвори діаметром до 40 мм, а сталі - до 13 мм. На першій швидкості – до 1200 об/хв – інструмент оптимальний для свердління великих та глибоких отворів та роботи з кріпленням(закручування/викручування), а на другий – до 2900 об/хв – для швидкого свердління «тонких» отворів. Перемикання швидкісних режимів у дрилі Makita DP4011 здійснюється за допомогою простого і зрозумілого важеля. У процесі роботи швидкість і зусилля, що затягує, регулюються безступінчасто. Комфортний пусковий вимикач дриль Makita DP4011, що є за сумісництвом регулятором, чуйно реагує на найменшу зміну сили тиску на нього, відповідаючи нарощуванням або зниженням обертів. Регульована швидкість з можливістю поступового «розгону» забезпечує комфортний початок робіт – засвердлювання та загвинчування. Для тривалої безперервної роботи пусковийвимикач дриля Makita DP4011 може бути зафіксований із збереженням заданих параметрів (швидкості) за допомогою блокуючої кнопки. Модель укомплектована міцним затискним патроном, що надійно утримує робочі насадки з хвостовиком 1.5-13 мм. Його конструктивні особливості забезпечують швидку заміну свердл без використання допоміжних інструментів. Розчіпна муфта, передбачена в дрилі Makita DP4011, виключає ривок при заклинюванні, забезпечуючи в екстрених ситуаціях вільне прокручування елементів, що обертаються, при нерухомій насадці. Дриль Makita DP4011 чудово збалансований та оснащений комфортними рукоятками, що в сукупності з малою вібрацією, виключаєнадмірну стомлюваність у процесі роботи з інструментом.

Дриль/Міксер Makita DP4011 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дриль/Міксер Makita DP4011 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Свердла та змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Свердла та змішувачі и купити Дриль/Міксер Makita DP4011 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дриль/Міксер Makita DP4011

Тип Ненаголошений.
Влада 720 Вт.
Тип картриджа Швидкозатискний.
Максимальна швидкість обертання 2900 об/хв.
Діаметр картриджа 15-13 мм.
додаткова інформація Потужне свердління та загвинчування.
Міцний алюмінієвий корпус редуктора та посилений двигун для роботи екстремальними навантаженнями.
Реверс з електронним регулюванням та фіксацією вимикача для тривалої роботи.
Кількість оборотів можна відрегулювати окремо.
З механічним перемиканням двох швидкостей.
Розчіпна муфта захищає робітника та інструмент у разі заклинювання.
Шийка шпинделя, 43 мм.
Обладнання У комплект поставки входить швидкозатискний патрон, зручна ручка з гумовою вставкою та обмежувач упору.
Вага 2,3 кг

* Технічні характеристики Дриль/Міксер Makita DP4011 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дриль/Міксер Makita DP4011

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Makita DP4011

Код товару: 83334
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 80921
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119711
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →