Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор Makita DHR242Z

Код товару: 305579
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Makita
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор Makita DHR242Z

Висока ефективність у поєднанні з ергономічним дизайном. Центр тяжкості, розташований ближче до вібропоглинаючої рукоятки, забезпечує неперевершений баланс інструменту, що, у свою чергу, зменшує втому оператора та дає більш продуктивний робочий день. Можливість буріння у бетоні швидше, ніж 24V акумуляторний комбінований перфоратор моделі BHR200. Затискний патрон SDS-plus. Зручна ручка.

Ціна: 13975 грн
шт

Опис товару Перфоратор Makita DHR242Z

Ергономічний дизайн, що забезпечує максимальну продуктивність, забезпечуючи надійне і зручне захоплення при будь-якій операції; 3 режими роботи: буріння з довбанням, довбання, тільки свердління. Корпус інструменту відділений у верхньому і нижньому корпусах біля підніжжя ручки, де корпуси з'єднані з гумовими амортизаторами, що амортизують. Безщітковий двигун постійного струму знижує втрати енергії на 30%, забезпечуючи триваліший час роботи між зарядом акумулятора. Унікальна гумова сполучна конструкція пригнічує передачу вібрації на клеми акумулятора, зводячи до мінімуму несправності батареї, такі як розрив клем або поганий контакт.

Перфоратор Makita DHR242Z Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор Makita DHR242Z в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор Makita DHR242Z в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор Makita DHR242Z

Тип картриджа SDS-PLUS
Режими свердління
удар + свердління
удар
Сила удару 2,4 Дж
Частота удару в хвилину 950 об/хв
додаткові характеристики кейс
бічна рукоятка
глибиномір
Ключові риси підсвічування робочої зони
Обладнання акумуляторний перфоратор Makita DHR242Z. Бічна рукоятка. Обмежувач глибини свердління. Упаковка. Без акумулятора та зарядного пристрою

* Технічні характеристики Перфоратор Makita DHR242Z можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор Makita DHR242Z

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Makita DHR242Z

Код товару: 119389
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 20230
На замовлення, 1-3 дні
Sparky BP 750CE 14749 грн
Код товару: 119388
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →