Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Makita DCL180ZB

Код товару: 120154
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Makita
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Makita DCL180ZB

Тип: акумуляторний; Потужність всмоктування: 3.6 кПа; Тип пилозбірника: контейнер; Об'єм пилозбірника: 0.65 л; Радіус дії: будь-який;

Ціна: 2709 грн
шт

Опис товару Порохотяг Makita DCL180ZB

 Ефективний засіб для сухого прибирання. Висока потужність всмоктування за рахунок застосування знімного літієво-іонного акумулятора напругою 18 В. Робота на одній зарядці - 20 хв.

Функціонально це традиційний макітовський інструмент, з добротним та ергономічним дизайном, призначений для сухого прибирання в різних місцях. Вага всього в 1200 г при загальній довжині майже в метр дозволяють використовувати цей агрегат навіть для збирання пилу та павутиння на стелі.
 
Тільки робить це пилосос Makita DCL180Z з значно більшою ефективністю, оскільки потужність всмоктування у нього досягає 30 Вт, а пропускна здатність – 78 куб.м/год. Створюваний при цьому тиск становить 3,6 кПа, що цілкомдостатньо для очищення самих затишних куточків, в яких пил має звичай накопичуватися в невеликій кількості.
Такі здібності пилососа Makita DCL180Z обумовлені використанням у ньому літієво-іонного акумулятора з підвищеною до 18 В напругою (це відображено в позначенні). Слід мати на увазі, що комплект поставки агрегату він не входить. Тому покупцю не зайве запам'ятати тип акумуляторного блоку, що підходить до нього - BL1830 або BL1815. Вони відрізняються енергоємністю, яка у першого акумулятора становить 3 А-година.
З такою енергоозброєністю пилосос Makita DCL180Z здатний на одній зарядці безперервно працювати протягом 20 хвилин, накопичуючи пил у контейнері ємністю 0,65 літра. Заряднепристрій у комплекті поставки теж відсутній, до вищезгаданих акумуляторів підійдуть фірмові вироби DC18RA або DC18SE та деякі інші – інформацію про це постачальник товару обов'язково надасть.
Зате всім іншим необхідним для роботи пилосос Makita DCL180Z повністю укомплектований. У коробку з ним укладені щілинна насадка та тримач для неї, насадка для прибирання підлоги та подовжувальна трубка. Зрозуміло, є там фільтр, а також передфільтр, що забезпечує високу якість збирання та захист механізму від попадання пилу. Приклади раціонального використання насадок наведено в інструкції з експлуатації.

Порохотяг Makita DCL180ZB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Makita DCL180ZB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Makita DCL180ZB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Makita DCL180ZB

Тип прибирання Суха
Тип вакуумного очищувача Колба
Об'єм пилососного очищувача 0.6 л
споживана потужність акумулятор Li-Ion
Регулятор потужності Відсутнє
Турбо ні
Додаткові форсунки включені насадка для збирання підлоги/щілинна насадка/подовжувальна трубка/тримач для щілинної насадки/передфільтр/фільтр
додаткова інформація тривалість роботи без заряджання: 20 хвилин;
Функції та можливості світлодіодний індикатор стану заряду акумулятора/нещодавно розроблена кришка
Вага 1.2 кг
Забарвлення Зелений
Розміри 476 x 114 x 152 мм

* Технічні характеристики Порохотяг Makita DCL180ZB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Makita DCL180ZB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Makita DCL180ZB

Код товару: 59847
На замовлення, 1-3 дні
VIMAR VVC 1834 2752 грн
Код товару: 212803
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300889
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →