Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Makita BVC340Z

Код товару: 23872
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Makita
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Makita BVC340Z

Тип:ручний (акумуляторний)
Тип пилозбірника: багаторазовий текстильний мішок
Колір блакитний
Вага: 2,1 кг

Ціна: 8987 грн
шт

Опис товару Порохотяг Makita BVC340Z

Акумуляторний пилосос Makita BVC340Z є компактним інструментом, призначеним для прибирання робочого місця, видалення пилу. Дана модель може бути використана для збирання в невеликому приміщенні, видаленні бруду, що залишається після виконання нескладних монтажних робіт. Рекомендовано застосовувати пилосос після роботи на побутовому або професійному інструменті (лобзика, дискової пили), оскільки пилосос забезпечує досить якісне прибирання, відрізняючись пристойною для інструменту такої величини продуктивністю, що становить до 198 м.куб/год.Пилосос Makita BVC340Z поставляється без акумуляторів, проте придбати необхідні для роботи вироби батареї не складе ніякоїскладності – використовується стандартний акумулятор Макіта напругою 14,4 В, ємністю 3 Ач. Час безперервної роботи на одній зарядці акумулятора становить 10/20 хв. Загальна вага інструменту складає 2,1 кг. Практика використання даної моделі пилососу показує достатню привабливість для постійного застосування. Пилосос Makita BVC340Z має високий ступінь міцності та надійності, простий у використанні, показує непогані результати при роботі в різних умовах.
 

Порохотяг Makita BVC340Z Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Makita BVC340Z в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Makita BVC340Z в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Makita BVC340Z

Тип вакуумного очищувача багаторазовий текстильний мішок
додаткова інформація Для очищення інструментів та прибирання після невеликих монтажних робіт. Час роботи без заряджання до 20 хв.
Вага 2,1 кг
Забарвлення блакитний

* Технічні характеристики Порохотяг Makita BVC340Z можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Makita BVC340Z

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Makita BVC340Z

Код товару: 128858
На замовлення, 1-3 дні
Thomas Drybox 9030 грн
Код товару: 146905
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH BWD 41740 9030 грн
Код товару: 212809
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta RO 7260 9073 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →