Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка MAGIO MG-705

Код товару: 129997
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Magio
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка MAGIO MG-705

Плойка для волосся; потужність: 35 Вт; температурних режимів: 1; нагрівальний елемент: кераміка (двошарове покриття); діаметр щипців: 32 мм

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Плойка MAGIO MG-705

Щипці для завивки волосся MG-705 — чудовий помічник, за допомогою них можна зробити веселі, бешкетні, сексуальні та пружні кучерики. Ви можете експериментувати до нескінченності, створюючи дивовижні локони за допомогою цих щипців. Адже така зачіска, незалежно від моди, виглядає вигідно, красиво та доречно. Ця модель оснащена затискачем для фіксації локона, що дає деяку зручність та безпеку. Ці щипці зручні у використанні, вони рекомендовані для самостійного використання у стінах рідного будинку, чого не можна сказати про інші підкатегорії. Керамічна поверхня, що щадить, нагрівається швидко і рівномірно, а тому набагато бережніше впливає на поверхню вашого волосся. Потужністьприладу – 35 Вт, що сприяє швидкому нагріванню приладу. Щипці з діаметром 32 мм дозволять створити великі, але добре підкручені локони, а також отримати супер об'єм біля коріння. Підставка створює додаткову зручність під час використання. Адже коли вона є, рука автоматично опускає на неї плойку, не доводиться виглядати на місці приземлення.

Плойка MAGIO MG-705 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка MAGIO MG-705 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка MAGIO MG-705 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка MAGIO MG-705

Тип Завивка для волосся
Кількість режимів 1 шт
Потужність 35 Вт
Керамічне покриття насадок Є
Довжина мережевого шнура 170 см
Особливості 32 мм
Час нагріву 300 сек

* Технічні характеристики Плойка MAGIO MG-705 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка MAGIO MG-705

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MAGIO MG-705

Код товару: 310883
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310901
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310932
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →