Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр MAGICSEE N5 Nova Rockchip 2Gb/16Gb

Код товару: 160358
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: MAGICSEE
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр MAGICSEE N5 Nova Rockchip 2Gb/16Gb

Мережеві можливості
Bluetooth
Ethernet
Wi-Fi
Особливості
Підтримка 3D
Підтримка IPTV

Ціна: 1849 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр MAGICSEE N5 Nova Rockchip 2Gb/16Gb

Гідний представник середнього цінового сегмента!

Magicsee N5 Nova - це смарт тв бокс, який відрізняється досить невеликою вартістю, при цьому його функціоналу буде достатньо більшості завдань.

Технічні характеристики

Насамперед необхідно виділити чотири ядерний процесор RK3318, який вже досить давно використовується в смарт тв боксу середнього цінового сегмента. Користувачам, залежно від потреб, виробник надає вибір між 2 та 4 гігабайтами.оперативну пам'ять. Хоча ОЗУ не найсучаснішого стандарту – DDR3, потужності приставки буде достатньо для перегляду фільмів, простих ігор та інших завдань.

Постійній пам'яті також надається на вибір три варіації на 16, 32 та 64 гігабайт. Молодших варіантів буде достатньо для встановлення робочих програм, максимальну версію можуть обрати любителі переглядати медіа контент у режимі офлайн. Якщо ви бажаєте зберігати медіаконтент у великій кількості, тоді вам потрібно використовувати флеш-накопичувач або картку пам'яті.

В якості операційної системи використовується Android 9.0, ця версія є найсучаснішою, а також оптимальною для такого апаратного забезпечення. Androidнадає користувачеві можливість користуватися різними програмами та сервісами, такими як YouTube, Netflix, Skype та багатьма іншими.

Дизайн та особливості

Приставка має стильний корпус, який виділяє її серед аналогів, на верхній грані розташований яскравий напис (назва смарт тв боксу). На передній панелі розміщено невеликий дисплей, на якому відображається актуальний час, стан підключення WiFi. Для багатьох користувачів наявність екрану є великою перевагою.

Комплектація Magicsee N5 Nova – стандартна, комплект має все необхідне для початку роботи.

Варто виділити наявність якісних модулів бездротового зв'язку, а саме WiFi, що підтримує роботу зсигналом на частоті 2.4 та 5 гігагерц. Модуль Bluetooth дозволяє вам підключати периферію на дистанції до 10-15 метрів, чого більш ніж достатньо за умови використання в кімнаті.

Висновки

Загалом Magicsee N5 Nova безперечно заслуговує на вашу увагу, оскільки вона має всі якості хорошого смарт тв боксу: висока продуктивність, стильний зовнішній вигляд, зручний пульт та наявність якісних модулів бездротового зв'язку.

DVD/HD-медіаплеєр MAGICSEE N5 Nova Rockchip 2Gb/16Gb Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр MAGICSEE N5 Nova Rockchip 2Gb/16Gb в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр MAGICSEE N5 Nova Rockchip 2Gb/16Gb в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр MAGICSEE N5 Nova Rockchip 2Gb/16Gb

Тип пристрою HD медіаплеєри
Максимальна роздільна здатність ЧК Ультра ХД (3840х2160)
Мережеві можливості Bluetooth
Ethernet
Wi-Fi
Наявність дисплея Текстово-символьний дисплей
Жорсткий диск Об'єм оперативної пам'яті
2 ГБ
Жорсткий диск
16 ГБ
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр MAGICSEE N5 Nova Rockchip 2Gb/16Gb можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр MAGICSEE N5 Nova Rockchip 2Gb/16Gb

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MAGICSEE N5 Nova Rockchip 2Gb/16Gb

Код товару: 292564
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302079
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302199
На замовлення, 1-3 дні
VONTAR Z5 4/32Gb 1978 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →