Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр MAG 425A

Код товару: 151268
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mag
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр MAG 425A

MAG425A - продуктивна 4K-приставка для Android TV з підтримкою HDR, вбудованими сервісами Google та пультом ДК з голосовим керуванням. Пристрій підтримує тисячі ігор та програм з Google Play Store для Android TV.

Ціна: 3870 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр MAG 425A

 Голосовий пошук відкриває нові можливості: завдяки Google AssistantTM знаходити контент і керувати програмами набагато простіше. ChromecastTM built-in дозволяє відправляти на ТБ фільми, музику та фото прямо з мобільного пристрою. MAG425A - флагманська приставка Infomir. Це сучасний центр медіарозваг. Перевірте переваги ANDROID TV 8.0 Дивіться найцікавіший контент у програмах з магазину Google Play Store для Android TV. Ваші персональні поради YouTube вже в телевізорі. CHROMECAST BUILT-IN Керуйте приставкою зі смартфона або планшета. Надсилайте на великий екран відео, фільми, музику і навіть ігри в один дотик. ДИВІТЬСЯ 4K ПРИ 60 КАДРАХ У СЕКУНДУ Якісні, деталізовані та плавні кадри в 4K. Без розмиття врух навіть у найдинамічніших сценах. З 60 кадрами в секунду ви не пропустите нічого. * HDR — ВИ В ЦЕНТРІ ПОДІЙ Неймовірно реалістичні зображення. Пориньте в те, що відбувається, ніби знаходитесь в центрі подій. З високою контрастністю відображаються як затінені, так і яскраво освітлені ділянки кадру. Вбудований Google Assistant відповідає на запитання, керує встановленими програмами та допомагає знаходити цікавий контент. ПЕРЕДСТАНОВЛЕНІ СЕРВІСИ: ТІЛЬКИ ДЛЯ MAG425A У MAG425A встановлено пакет додатків Google, до нього входять Live Channels, YouTube, YouTube Kids, а також Google Play Store для Android TV, Фільми, Музика та Ігри. Також у пристрійвстановлені програми Infomir. Серед них Ministra Player — зручний та функціональний клієнтський додаток для Ministra TV platform, файловий менеджер MAGic Files, а також просунуті відео- та аудіопрогравачі MAGic Player та MAGic Audio. ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО ІНТЕР'ЄРУ: СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН MICROFUSION У компактному корпусі MAG425A витонченість зійшлася з новітніми технологіями. Приставка вписується в інтер'єр спальні, вітальні чи будь-яких інших кімнат - як у сучасній квартирі, так і в заміському будинку. Зручне під'єднання Розмістіть приставку в будь-якій частині будинку: підключіть її до інтернету через Wi-Fi або Ethernet. Вбудований Wi-Fi-адаптер MAG425A працює в діапазонах 2.4 та 5 ГГц, забезпечуючи надійну передачу даних на швидкості до 867 Мбіт/с. Перше підключення доІнтернету займає лічені хвилини *Вам знадобиться сумісний телевізор та HDR-контент. Android TV, Google Assistant та Chromecast є товарними знаками Google LLC.

DVD/HD-медіаплеєр MAG 425A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр MAG 425A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр MAG 425A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр MAG 425A

Тип пристрою HD медіаплеєри
Максимальна роздільна здатність ЧК Ультра ХД (3840х2160)
Вхід і виходи HDMI 2.0
1 х USB 2.0
1 х USB 3.0
Слот для microSD
Ethernet 100 Мбіт/с LAN
Мережеві можливості Bluetooth 4.1
Ethernet
Wi-Fi
Наявність дисплея Ні
Жорсткий диск Є можливість підключення та зчитування інформації
Розміри 115 х 115 х 28 мм
вага, кг 0.18
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр MAG 425A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр MAG 425A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MAG 425A

Код товару: 99827
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219552
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295750
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →