Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр MAG 410

Код товару: 226527
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mag
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр MAG 410

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр MAG 410

IPTV приставка MAG410 – Перша модель нового покоління економічно ефективних UHD приставок від Infomir. Пристрій працює під керуванням ОС Android та здатний задовольнити найвищі вимоги IPTV/OTT ринку. Високопродуктивний Set-Top Box оснащений чотириядерним процесором Cortex-A53, 2 ГБ ОЗУ та 8 ГБ вбудованої пам'яті, що дозволяє легко відтворювати та зберігати відео високої роздільної здатності. Підтримка HEVC дозволяє значно скоротити навантаження на мережу навіть під час передачі великого обсягу даних. Також MAG410 оснащений трьома роз'ємами USB та вбудованими Wi-Fi та Bluetooth модулями.
 
Висока продуктивність. Потужний чотириядерний процесор, а також великий обсяг оперативної та флеш-пам'яті дозволяють MAG410легко відтворювати ресурсомісткі програми та швидко обробляти великі масиви даних.
Підтримка 4К та HEVC. MAG410 відтворює відео як UHD навіть при невеликій пропускній спроможності інтернет-каналів.
Більше можливостей підключення. Вбудований Wi-Fi модуль, 3 USB роз'єми, Bluetooth 4.1 — дають можливість підключити до приставки будь-який зовнішній носій для перегляду контенту, а також клавіатуру та мишу для комфортного керування приставкою.
Зручний інтерфейс. Інтерфейс виконаний по гайдлайну Google, який може бути кастомізований під оператора. Оператор може настроїти автозапуск або лок користувача на своїй програмі та керувати оновленнями прошивок зі свого сервера. У приставцівстановлено Ministra Player для перегляду наданого оператором контенту; а також пакет власних програм: Setup Wizard, MAGic Launcher, MAGic Store, MAGic Files, MAGic Player, MAGic Cast (список оновлюватиметься в нових версіях прошивки).
Легкість керування. Для зручності керування MAG410 можна підключити бездротову клавіатуру і мишу.
Турбота про Вас та навколишнє середовище. Приставки Infomir пройшли сертифікацію CE, FCC, EAC та УкрСЕПРО, що гарантує відповідність міжнародним стандартам якості.
Сумісність з різними ТВ. Приставку можна підключити як до нових моделей телевізорів, так і до старих. Для цього вам знадобиться кабель HDMI або RCA (3.5 мм, 17 мм).
Зручне адміністрування. У MAG410 реалізована можливість віддаленого керування, моніторингу та налаштування пристрою.

DVD/HD-медіаплеєр MAG 410 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр MAG 410 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр MAG 410 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр MAG 410

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр MAG 410 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр MAG 410

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на MAG 410

Код товару: 312424
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330965
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 205487
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →