Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка Maestro MR-406

Код товару: 169866
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Maestro
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка Maestro MR-406

Тип: фільтраційна (крапельна); Кава, що використовується: мелена; Порцій за 1 раз: 6; підігрів чашок/кавника; Потужність (Вт): 550;

Ціна: 1161 грн
шт

Опис товару Кавоварка Maestro MR-406

Якщо Ви є любителем якісної, добре приготованої кави, тоді Вас напевно зможе зацікавити така кавоварка крапельного типу, як Maestro MR-406. Вона має відносно невелику конструкцію, розраховану на настільну установку, причому її резервуара для води вистачить для приготування 4-6 чашок напою. Потужність такої кавоварки складає 550 Вт. Для роботи з нею Вам знадобиться мелена кава. З особливостей даної моделі варто відзначити наявність підігріву дна колби, що дозволяє підтримувати напій в гарячому стані, а також практичний протикраплинний механізм. Приємним доповненням до Maestro MR-406 стане якщо Ви є любителем якісного, добре приготовленогокави, тоді Вас, напевно, зможе зацікавити така кавоварка крапельного типу, як Maestro MR-406. Вона має відносно невелику конструкцію, розраховану на настільну установку, причому її резервуара для води вистачить для приготування 4-6 чашок напою. Потужність такої кавоварки складає 800 Вт. Для роботи з нею Вам знадобиться мелена кава. З особливостей даної моделі варто відзначити наявність підігріву дна колби, що дозволяє підтримувати напій в гарячому стані, а також практичний протикраплинний механізм. Приємним доповненням до Maestro MR-406 стане вимикач з підсвічуванням, а також можливість відстеження рівня води в її контейнері.рівня води у її контейнері.

Кавоварка Maestro MR-406 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка Maestro MR-406 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка Maestro MR-406 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка Maestro MR-406

Тип Крапельна
Потужність 550 Вт
Кількість чашок 6 шт
Використана кава мелений
Функції Ні
Конструкція Ні
Колір Ні
Сфера використання Ні
Керування Є
Спосіб розміщення Пластик
Автоматичне приготування напоїв Ні
Додаткові функції Ні
Країна-виробник Чорний

* Технічні характеристики Кавоварка Maestro MR-406 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка Maestro MR-406

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Maestro MR-406

Код товару: 243560
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311108
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →