Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Паяльник Mächtz MPW-1200

Код товару: 213620
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mächtz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Паяльні солдати Паяльник Mächtz MPW-1200

Потужність нагрівального елемента 1200 Вт дозволяє виконувати професійну роботу з діаметром труби до 63 мм.

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Паяльник Mächtz MPW-1200

Точна установка температури, що задається, здійснюється за допомогою регулятора з градуюванням від 50 °С до 300 °С. Час розігріву нагрівальної плити становить лише 10 хвилин. Легка конструкція вагою 1,0 кг зручна для роботи навіть на витягнутих руках під час стикування труб під стелею. Зручність і комфорт роботи Термостат з регулятором температури регулює ступінь розігріву насадок, включає або відключає прилад для досягнення необхідної температури. Завдяки цьому економиться електроенергія та пристрій не споживає електроенергію постійно. У комплекті до паяльника йдуть 6 комплектів металевих насадок з тефлоновим антипригарним покриттям діаметром 20, 25, 32, 40, 50, 63 мм, що підвищує йогофункціональність. Паяльник можна використовувати з одночасною установкою на нього кількох насадок, що розширює діапазон використання інструменту і зварювання труб без витрат часу на зміну насадок з іншим діаметром. Наявність місткого металевого кейсу дозволяє зручно зберігати та транспортувати інструмент. НАДІЙНІ, ДОВГОВЕЧНІ ВУЗЛИ І МЕХАНІЗМИ Нікель-хромове покриття нагрівального елемента збільшує термін служби інструменту. Точний терморегулятор. Надійне кріплення паяльника на підставці. Корпус має високу стійкість до нагрівання, що робить інструмент ще безпечнішим у роботі.

Паяльник Mächtz MPW-1200 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Паяльник Mächtz MPW-1200 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Паяльні солдати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Паяльні солдати и купити Паяльник Mächtz MPW-1200 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Паяльник Mächtz MPW-1200

Влада 1200 Вт
Напруга 220 ± 10%
Час нагріву 10 хвилин
Температура нагрівання з'єднання Мінімальна робоча температура
50 °C
Максимальна робоча температура
300 °C

* Технічні характеристики Паяльник Mächtz MPW-1200 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Паяльник Mächtz MPW-1200

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mächtz MPW-1200

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →