Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина Mächtz MFS-400

Код товару: 213605
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mächtz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина Mächtz MFS-400

Двигун потужністю 400 Вт дозволить робити тонке шліфування плоских заготовок. Розмір шліфувальної платформи 90мм x 187мм гарантує високу продуктивність робіт.

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Шліфмашина Mächtz MFS-400

 Патрубок для приєднання пилососа полегшує відведення пилу від місця обробки. Прогумована ергономічна рукоятка дозволяє надійніше утримувати інструмент та знижує втому рук. Абразивний папір кріпиться швидкозатискними фіксаторами, заощаджуючи час при заміні. Кнопка включення блокується, що підвищує комфорт роботи. Шнур живлення довжиною 2 метри дозволяє комфортно працювати, не турбуючись про віддаленість від розетки. Тип оболонки мережевого шнура PVC стійкий до високих температур. Він довговічний, відрізняється вогнестійкістю та стійкістю до хімічних сполук. Надійні, довговічні вузли та механізми Багатошарова заливка обмоток якоря і статора термостійким лаком надійно захищає двигунвід будівельного пилу та міжвиткового замикання. Міцний корпус із якісного ABS пластику зі спеціальним складом. Поліпшені шестерні забезпечують зниження шуму та вібрації під час робіт. Термостійке мастило збільшує термін служби інструменту. Модернізована система охолодження ефективно відводить тепло від двигуна, запобігаючи перегріву та продовжуючи тривалість циклу роботи.

Шліфмашина Mächtz MFS-400 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина Mächtz MFS-400 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина Mächtz MFS-400 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина Mächtz MFS-400

Тип Шліфмашина вібраційна
споживана потужність 0.4
Напруга 220 В
Максимальна швидкість за хвилину 11000
Обладнання Шліфмашина вібраційна MFS-400; інструкція; гарантійний талон; пакувальна коробка.
Вага 1.1 кг

* Технічні характеристики Шліфмашина Mächtz MFS-400 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина Mächtz MFS-400

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mächtz MFS-400

Код товару: 224276
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213740
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217730
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →