Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дриль/Міксер Mächtz MDE-600

Код товару: 213634
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mächtz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Свердла та змішувачі Дриль/Міксер Mächtz MDE-600

Завдяки надійному двигуну потужністю 600 Вт можна без проблем виконувати свердління у різних матеріалах: дереві, пластику, гіпсокартоні та металі.

Ціна: 1376 грн
шт

Опис товару Дриль/Міксер Mächtz MDE-600

Наявність швидкозатискного патрона дозволяє затискати свердла та всі насадки на дриль тільки зусиллям рук: швидко, зручно, з гарною фіксацією. При цьому не використовуються додаткові ключі. Невелика вага 1,1 кг дозволить тривалий час виконувати роботи без утоми в руках. Зручність і комфорт роботи Інструмент відмінно збалансований, його зручно і легко тримати однією рукою. Керування дрилем стає простим завдяки ергономічній рукоятці та зручному розташуванню клавіші включення та прапорця перемикача зворотного ходу над клавішею. Обмежувач максимальної швидкості обертання розташований на пусковій клавіші. На верхній частині корпусу є спеціальна прищіпка, за яку можна повіситидриль на пояс або оператор оператора. Низький рівень вібрацій. Простий у конструкції та використанні. НАДІЙНІ, ДОВГОВІЧНІ ВУЗЛИ І МЕХАНІЗМИ Міцний корпус із якісного ABS пластику запобігає пошкодженню внутрішніх елементів під час удару. Модернізована система охолодження ефективно відводить тепло від двигуна запобігаючи перегріву та продовжуючи термін роботи. Покращене термостійке мастило. Якісні підшипники ОБШИРНИЙ ДІАПАЗОН НАЛАШТУВАННЯ ТА РЕГУЛЮВАННЯ Швидкість обертання 0 - 3300 об/хв. Кнопка блокування клавіші живлення для режиму тривалої роботи. Реверс - змінюйте напрямок обертання патрона для викручування/закручування шурупів і гвинтів або виймання свердла.КОМПЛЕКТАЦІЯ - дриль ненаголошена MDE-600; -Інструкція; -гарантійний талон. *Комплектація та технічні характеристики товару можуть змінюватися без попереднього повідомлення у зв'язку з постійним удосконаленням.

Дриль/Міксер Mächtz MDE-600 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дриль/Міксер Mächtz MDE-600 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Свердла та змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Свердла та змішувачі и купити Дриль/Міксер Mächtz MDE-600 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дриль/Міксер Mächtz MDE-600

Тип Дриль
Влада 0.6
Тип картриджа Швидкозатискний
Обладнання дриль ненаголошений MDE-600; -Інструкція; -гарантійний талон.
Вага 1.1 кг

* Технічні характеристики Дриль/Міксер Mächtz MDE-600 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дриль/Міксер Mächtz MDE-600

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mächtz MDE-600

Код товару: 213784
На замовлення, 1-3 дні
Grand ДЕ-980/2 1419 грн
Код товару: 213790
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222253
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →