Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пила Mächtz MCS-2450

Код товару: 260320
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mächtz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилки та плитка Пила Mächtz MCS-2450

Пила циркулярна Mächtz MCS-2450 - це потужна та надійна циркулярна електропилка. Інструмент має високу якість вузлів та деталей. ПОТУЖНІСТЬ І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ Електродвигун з подвійною ізоляцією з максимальною потужністю 2450 Вт та швидкістю обертання 5500 об/хв дозволяє справлятися зі складними завданнями, такими як розпилювання деревини (ДВП, ДСП, фанери), полімерних матеріалів (у тому числі піно-. .) у різних умовах.

Ціна: 3784 грн
шт

Опис товару Пила Mächtz MCS-2450

Пила циркулярна Mächtz MCS-2450 - це потужна та надійна циркулярна електропилка. Інструмент має високу якість вузлів та деталей. ПОТУЖНІСТЬ І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ Електродвигун з подвійною ізоляцією з максимальною потужністю 2450 Вт та швидкістю обертання 5500 об/хв дозволяє справлятися зі складними завданнями, такими як розпил деревини (ДВП, ДСП, фанери), полімерних матеріалів (у тому числі піно-матеріалів тощо) різних умовах. Конструкція пили передбачає можливість кріплення до столу та використовувати її в перевернутому стані як розпилювальний верстат. Це значно спрощує розпил і робить роботу простішою та продуктивнішою. Діаметр пильного диска складає 200 міліметрів, що дозволяє досягатимаксимальних результатів у роботі. ЗРУЧНІСТЬ І КОМФОРТ РОБОТИ Блокування пускової клавіші пилки увімкненого режиму тривалої роботи. Функція може знадобитися, наприклад, під час довгих поздовжніх розпилів. Наявність нижнього і верхнього кожуха захищає користувача від травм при роботі з інструментом, а також захистить диск і ріжучі зуби від пошкоджень. Спеціальний патрубок для підключення пилососу дозволяє значно скоротити кількість пилу під час роботи та заощадити час на збирання. НАДІЙНІ, ДОВГОВІЧНІ ВУЗЛИ І МЕХАНІЗМИ Міцний корпус із якісного ABS пластику запобігає пошкодженню внутрішніх елементів. Багатошарова заливка обмоток якоря тастатора термостійким лаком надійно захищає двигун від пилу та міжвиткового замикання. Поліпшені шестерні забезпечать зниження шуму та вібрації під час робіт. Фрезеровані та загартовані зубці деталей редуктора гарантують надійну та стабільну роботу пили. Модернізована система охолодження ефективно відводить тепло від двигуна, запобігаючи перегріву та продовжуючи термін роботи. ОБШИРНИЙ ДІАПАЗОН НАЛАШТУВАНЬ І РЕГУЛЮВАННЯ Є можливість здійснювати розпилювання із заданим кутом нахилу пильного диска. Кут можна регулювати в межах від 0 до 55 градусів, що значно розширює можливості пилки. Механізм регулювання глибини розпилу дозволяє проводити розпил із заданою глибиною зануренняпильного диска в заготівлю. Глибина пропилу при куті 90 ° до заготівлі складає 68 мм, завдяки чому ви зможете працювати з широким спектром заготовок різної товщини. Крім того, такий інструмент підійде для роботи з брусками із різних порід дерева будь-якої твердості. Можливість встановлення паралельного упору для отримання точних та якісних різів. Характеристики: Живлення: від мережі. Потужність: 2450 Вт. Діаметр диска: 200 мм. Номінальна напруга: 220 ± 10%. Глибина пиляння за: 68 мм - 90°. Швидкість обертання, об/хв: 5500. Вага: 5.9 кг. Комплектація: Пила циркулярна електрична MCS-2450. Пиляльний диск. Затискна струбцина. Комплект кріпильних деталей. Паралельний акцент. Адаптер для засобів видаленнятирси. Інструкції. Гарантійний талон. Пакувальна коробка.

Пила Mächtz MCS-2450 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пила Mächtz MCS-2450 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилки та плитка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилки та плитка и купити Пила Mächtz MCS-2450 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пила Mächtz MCS-2450

Тип пила
Огляд циркулярна
споживана потужність 2450 Вт
Напруга 220 В
Частота 5500 об/хв
додаткові характеристики Кут можна регулювати в межах від 0 до 55 градусів, що значно розширює можливості пилки.
Розміри 200 мм
Вага 5.9 кг

* Технічні характеристики Пила Mächtz MCS-2450 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пила Mächtz MCS-2450

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mächtz MCS-2450

Код товару: 339935
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119387
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 134616
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →