Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка Mächtz MCE-2840

Код товару: 213865
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mächtz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка Mächtz MCE-2840

Двигун 2800 Вт у поєднанні з 40 сантиметровою шиною легко дозволить впоратися з великими стволами та роботами як вдома, так і на виробництвах, пов'язаних з використанням деревини.

Ціна: 4687 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка Mächtz MCE-2840

 Ланцюг з параметрами 3/8" х 57 ланок є оптимальним рішенням для продуктивності розпилу в поєднанні з потужним двигуном. Невелика вага, всього 5.3 кг, скоротить втому і навантаження при тривалій роботі інструментом. Зручність і комфорт роботи Інструмент відмінно збалансований і впевнено лежить в руці.Міцне зчеплення з пилкою забезпечують рукоятки з антиковзкими накладками.Система "Плавний пуск" - розганяє двигун поступово, без ривків і перевантаження при включенні, тим самим продовжуючи термін служби електропили. пилки займе не більше 2 хвилин .з якісного ABS пластика запобігає пошкодженню внутрішніх елементів під час удару. Модернізована система охолодження ефективно відводить тепло від двигуна запобігаючи перегріву та продовжуючи термін роботи. Покращене термостійке мастило шестерень та редуктора. Обидві шестірні редуктора виготовлені із металу. Тришарове захисне покриття лаком якоря інструменту надійно захищає від частинок пилу та деревини запобігаючи замиканню.

Ланцюгова пилка Mächtz MCE-2840 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка Mächtz MCE-2840 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка Mächtz MCE-2840 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка Mächtz MCE-2840

Тип Електричні
Влада 2800
Влада, Л.С. 3,8
додаткові характеристики Максимальна швидкість протягування ланцюга: 14.0 м/с Розміри ланцюга: 3.8"/1.3 мм/57 ланки Максимальна потужність: 2800 Вт Максимальний струм: 12.7 A
Вага 5.3

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка Mächtz MCE-2840 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка Mächtz MCE-2840

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mächtz MCE-2840

Код товару: 231153
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209427
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209428
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →