Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут Mächtz MCD-12H-Li

Код товару: 213627
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Mächtz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут Mächtz MCD-12H-Li

Продуктивний двигун, що має напругу 12 В, забезпечує крутний момент 26 Нм.
Розмір патрона 08-10 мм.
Місткість акумулятора: 1.3 А година

Ціна: 2279 грн
шт

Опис товару Шурупокрут Mächtz MCD-12H-Li

Зручність і комфорт роботи У комплект входять дві компактні Li-ion батареї і зарядний пристрій. Відсутність ефекту пам'яті та саморозряду батарей продовжить термін служби та час роботи акумуляторів. Час заряджання батареї становить лише 1 годину. Гальмо вибігу – миттєва зупинка обертання патрона під час відпускання пускової клавіші. Пластиковий кейс полегшує транспортування та спрощує зберігання інструменту. Низький рівень вібрацій. Яскраве LED підсвічування робочої зони НАДІЙНІ, ДОВГОВІЧНІ ВУЗЛИ І МЕХАНІЗМИ Міцний корпус із якісного пластику. Надійний редуктор із високоміцного сплаву. Підшипники із легованої сталі. Покращене термостійке мастило. Модернізована система охолодженняефективно відводить тепло від двигуна запобігаючи перегріву та продовжуючи термін роботи. ОБШИРНИЙ ДІАПАЗОН НАЛАШТУВАНЬ І РЕГУЛЮВАНЬ Два швидкісні режими: Перша забезпечує максимальний крутний момент (0 - 350 об/хв) Друга (0 - 1300 об/хв) для операцій свердління Функція загвинчування з регулюванням крутного моменту (18+1 степеня) реверс" Ви ​​зможете не тільки вкрутити або викрутити шуруп, але й вивільнити свердло, що застрягло.

Шурупокрут Mächtz MCD-12H-Li Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут Mächtz MCD-12H-Li в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут Mächtz MCD-12H-Li в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут Mächtz MCD-12H-Li

Тип Шуруповерти
живлення Акумулятор
Швидкість обертання 0 - 350 / 0 - 1300 об/хв
Напруга 12 В
Час зарядки 1 година
Тип картриджа Швидкозатискний
додаткові характеристики Максимальний момент, що крутить: 26 Нм
Обладнання шуруповерт акумуляторний MCD-12H-Li; акумуляторна батарея 2 шт.; зарядний пристрій; пластиковий кейс; інструкція; гарантійний талон.

* Технічні характеристики Шурупокрут Mächtz MCD-12H-Li можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут Mächtz MCD-12H-Li

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mächtz MCD-12H-Li

Код товару: 119730
На замовлення, 1-3 дні
Sparky TH-65E 2322 грн
Код товару: 224723
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 210525
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →