Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лопатки для плавання гребінні PL-6930, синій

Код товару: 195621
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: PL
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ноги для басейну Лопатки для плавання гребінні PL-6930, синій

Лопатки для плавання – незамінний тренажер, який використовують під час підготовчих занять практично всі плавці. Лопатки розширюють площу долоні, дозволяючи спортсмену краще відчувати водний потік та покращувати техніку плавання. Також цей аксесуар для плавання збільшує навантаження на м'язи плечового пояса та сприяють їхньому зміцненню.

Ціна: 142 грн
шт

Опис товару Лопатки для плавання гребінні PL-6930, синій

Тип: лопатки для плавання
Матеріал: пластик, гума
Розмір: 19x13см
Колір: синій, жовтий, зелений.
 
Лопатки для плавання – незамінний тренажер, який використовують під час підготовчих занять практично всі плавці. Лопатки розширюють площу долоні, дозволяючи спортсмену краще відчувати водний потік та покращувати техніку плавання. Також цей аксесуар для плавання збільшує навантаження на м'язи плечового пояса та сприяють їх зміцненню.
 
Лопатка являє собою дві пластинки овальної форми з кріпленнями для зап'ястя та пальця. Завдяки анатомічній формі лопатки забезпечується максимальне з'єднання з долонею плавця. Ступінь фіксаціїремінців можна регулювати самостійно. Надійна фіксація виключає можливість випадкового зісковзування лопатки з руки навіть під час швидкого пересування.
 
Міцний пластик, з якого виготовлений аксесуар, є гарантією того, що ви зможете використовувати його досить довго. Маючи у своєму арсеналі лопатки для плавання, ви зможете довести свою техніку до досконалості. Лопатки для плавання упаковані в міцні PVC чохли, які можна використовувати для зберігання та транспортування.
 
Особливості:
 
Ергономічний дизайн
Зручність та безпека у використанні
Чохли в комплекті
Зручні варіанти фіксаціїлопаток
 

Лопатки для плавання гребінні PL-6930, синій Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лопатки для плавання гребінні PL-6930, синій в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ноги для басейну купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ноги для басейну и купити Лопатки для плавання гребінні PL-6930, синій в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лопатки для плавання гребінні PL-6930, синій

Тип лопатки для плавання
Матеріал пластик, гума
Забарвлення синій
Розмір 19x13см

* Технічні характеристики Лопатки для плавання гребінні PL-6930, синій можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лопатки для плавання гребінні PL-6930, синій

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Лопатки для плавання гребінні PL-6930, синій

Код товару: 184127
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195624
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195615
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →