Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Logitech H600 Wireless Headset

Код товару: 107534
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Logitech
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Logitech H600 Wireless Headset

Якщо ви шукаєте недорогу бездротову гарнітуру для частого голосового спілкування з друзями, то, можливо, Logitech Wireless Headset H600 це те, що вам потрібно. Гарнітура працює радіоканалом, дальність роботи якого не перевищує 10 метрів, синхронізуючись з комп'ютером за допомогою крихітного USB передавача. Для голосового спілкування передбачено мікрофон з функцією шумоподавлення, для передачі чіткої мови. У опущеному стані мікрофон можна відрегулювати для зручного розташування або прибрати його нагору при непотрібності. Навушники Logitech Wireless Headset H600 оснащені вбудованим акумулятором, який може забезпечити до 6 годин автономної роботи. Заряджання відбувається шляхом підключення навушників до комп'ютера до порту USB, за допомогою спеціального кабелю. На одному з гарнітур навушників Logitech Wireless Headset H600 знаходяться кнопки, що дозволяють безпосередньо керувати голосно

Ціна: 4601 грн
шт

Опис товару Навушники Logitech H600 Wireless Headset

 Конструкція

Тип конструкції:
Типконструкції — конструкція навушників/гарнітур може бути кількох типів. Повнорозмірні - навушники з великим оголов'ям і амбушюрами, що повністю охоплюють вухо, в таких пристроях використовують мембрани більшого діаметру, що дозволяє отримувати якісніший і чистіший звук. Накладні - навушники, які накладаються безпосередньо на вушну раковину, не охоплюючи її, вони мають меншу вагу, ніж повнорозмірні і є відмінним вибором для портативної техніки. Вкладиші - навушники даної конструкції вставляють безпосередньо у вушну раковину, є найпоширенішими, але мають основний мінус - недостатню звукоізоляцію, а також не всі моделі даної конструкції можутьзабезпечити достатню якість звучання. Вакуумні (затички) - вставляються у вушний канал, тим самим блокуючи зовнішні шуми та забезпечують хорошу звукоізоляцію.

накладні

Тип акустичного оформлення:

напіввідкриті

Тип кріплення:

голова

Матеріали (голова/чаш/амбушюр):

пластик/пластик/поролон

Навушники Logitech H600 Wireless Headset Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Logitech H600 Wireless Headset в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Logitech H600 Wireless Headset в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Logitech H600 Wireless Headset

Тип Комп'ютерна гарнітура
Тип дизайну накладні
Метод з'єднання бездротовий (радіоканал, до 10м)
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції напіввідкриті
Тип кріплення Оголів'я
Забарвлення Black

* Технічні характеристики Навушники Logitech H600 Wireless Headset можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Logitech H600 Wireless Headset

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Logitech H600 Wireless Headset

Код товару: 303735
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368075
На замовлення, 1-3 дні
VIVO TWS 3 Blue 4687 грн
Код товару: 368076
На замовлення, 1-3 дні
VIVO TWS 3 White 4687 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →