Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лікар Фолі Орхідея Flora 300 мл. 1803

Код товару: 331732
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Flora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мінеральні добрива Лікар Фолі Орхідея Flora 300 мл. 1803

Доктор Фолі - орхідея - готове листове підживлення орхідей та бромелієвих з лікувально-профілактичними властивостями.

Ціна: 1663 грн
шт

Опис товару Лікар Фолі Орхідея Flora 300 мл. 1803

 Доктор Фолі - орхідея - готове листове підживлення орхідей та бромелієвих з лікувально-профілактичними властивостями.

Склад:
N, мг/літр 28
P, мг/літр 75
K, мг/літр 46
Макроелементи, мг/л: азот загальний (N) - 28, фосфор (P2О5) - 75, калій (К2О) - 46;
Мікроелементи, мг/л: MgO-50, Fe-50, Mn-14, B-6, Cu-2, Zn-4, Mo-0, 3, Co-0, 6;
Фітогормони, мг/л: ауксини (індоліл-3-масляна кислота - 27, 1-нафтілоцтова кислота - 100); гібереліни (гіберелін А3 - 17); /div>
Амінокислоти, мг/л: гліцин - 70, аргінін - 20, сапонін - 20, триптофан - 30;
Вітаміни, мг/л: В1 - 22, В2 - 35, В6 - 70, В12 - 2, РР - 80.
Спосіб застосування:
У період до та під час цвітіння щотижня обприскувати листову частину рослин.Обприскування проводиться ретельно - з розпорошенням добрива на верхню та нижню частину листя та видиме коріння. При цьому листя обов'язково має бути чистим. Не допускається попадання розчину на бутони та квіти.
Листове підживлення орхідей проводиться в похмуру погоду або вранці - ввечері, щоб уникнути попадання прямих сонячних променів на краплі розчину на листі і наступних опіків. Температура в приміщенні, де обробляється рослина, повинна бути не нижче 17°С і не вище 27°С, ні в якому разі не повинно бути протягів. та відмирання точок зростання. Бажано, щобґрунт перед позакореневою обробкою був зволожений. Не використовувати одночасно з кореневим підживленням - чергувати (наприклад - один раз на тиждень - листове підживлення, і тільки через тиждень - кореневе). >
Область застосування:
Більшість орхідей - фаленопсиси, онцидіуми, максиллярії, лудізації, черевики, каттлеї, лелії, дендробіуми та ін.
і бромелієвих - тиландсії, гусманії, врієзії, криптантуси, ехмеї, більбергії, ананаси та ін. в період до і під час цвітіння.
Також можна підгодовувати більшість квітучих кімнатних рослин для кращого бутоноутворення, більш насиченого кольору та більш пишногоцвітіння. З обережністю використовувати по сенполії - через шорсткість листя велика ймовірність отримання опіків променями сонця (підживлення можна проводити тільки в похмуру погоду).
Ефективність: оперативно та інтенсивно постачає елементи живлення, запобігає пересиханню листя та появі хлорозу, стимулює активне бутоноутворення та пишне цвітіння, посилює яскравість квіткових відтінків, підвищує опірність несприятливим факторам зовнішнього середовища.
Листове підживлення орхідей - це застосування розчинного добрива по листовому апарату у вигляді розбавленого водного розчину. Поживні речовини потрапляють у рослину в іонній формі через листя та інші надземніоргани. Сила всмоктування листя, навіть за хорошого забезпечення водою, дорівнює 2 атмосферам, а спекотну погоду вона збільшується до 4-5 атмосфер. Тому при обприскуванні розчином мінеральних добрив вони швидко засвоюють їх. При цьому прискорюється проходження всіх біохімічних процесів у рослині. Елементи живлення рівномірно розподіляються як у листової поверхні, і у межах кореневої системи. Результати застосування помітні вже на другий – третій день. Підживлення рослин по листі також дуже ефективне при настанні несприятливих погодних умов, коли сповільнюється обмін речовин. Це відбувається при встановленні холодної погоди або при посусі. У цей час підтримати своїхвихованців за допомогою обприскування невеликими дозами добрив буде дуже доречним.

Лікар Фолі Орхідея Flora 300 мл. 1803 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лікар Фолі Орхідея Flora 300 мл. 1803 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мінеральні добрива купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мінеральні добрива и купити Лікар Фолі Орхідея Flora 300 мл. 1803 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лікар Фолі Орхідея Flora 300 мл. 1803

Призначення оперативно та інтенсивно постачає елементи живлення, запобігає пересиханню листя та появі хлорозу, стимулює активне бутоноутворення та пишне цвітіння, посилює яскравість квіткових відтінків, підвищує опірність несприятливим факторам зовнішнього середовища.
Тип готове листове підживлення орхідей та бромелієвих з лікувально-профілактичними властивостями.
З'єднання N, мг/літр 28
P, мг/л 75
K, мг/літр 46
Макроелементи, мг/л: азот загальний (N) – 28, фосфор (P2О5) – 75, калій (К2О) – 46;
Мікроелементи, мг/л: MgO-50, Fe-50, Mn-14, B-6, Cu-2, Zn-4, Mo-0, 3, Co-0, 6;
Фітогормони, мг/л: ауксини (індоліл-3-масляна кислота - 27, 1-нафтилоцтова кислота - 100); гібереліни (гіберелін А3 - 17);
Амінокислоти, мг/л: гліцин – 70, аргінін – 20, сапонін – 20, триптофан – 30;
Вітаміни, мг/л: В1 - 22, В2 - 35, В6 - 70, В12 -
Метод введення У період до та під час цвітіння щотижня обприскувати листову частину рослин. Обприскування проводиться ретельно - з розпорошенням добрива на верхню та нижню частину листя та видиме коріння. При цьому листя обов'язково має бути чистим. Не допускається попадання розчину на бутони та квіти.
Країна - це виробник товарів Україна

* Технічні характеристики Лікар Фолі Орхідея Flora 300 мл. 1803 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лікар Фолі Орхідея Flora 300 мл. 1803

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Лікар Фолі Орхідея Flora 300 мл. 1803

Код товару: 315329
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 378256
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 378257
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →