Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr UIKo 1550

Код товару: 145374
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr UIKo 1550

Холодильник Liebherr UIKo 1550 є зразком побутової техніки, що дозволяє настільки якісно розподілити простір, що навіть у кухні невеликого розміру залишиться багато вільного місця.

Ціна: 61361 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr UIKo 1550

Холодильник Liebherr UIKo 1550 є зразком побутової техніки, що дозволяє настільки якісно розподілити простір, що навіть у кухні невеликого розміру залишиться багато вільного місця. Багато в чому це можливо завдяки розміщенню моделі – холодильник вбудовується у стільницю. Неймовірно зручно і те, що в процесі приготування всі продукти у вас під рукою – не потрібно нікуди за ними йти, а достатньо лише дотягнутися та дістати їх.
 
Зручні дверцята
Варто приділити увагу дверцятам холодильника - вони висувні. Тепер вам не потрібно думати, в який бік відкривати холодильник і як поставити його, щоб мати можливість відкрити. Завдяки роликовому висувномумеханізму ви відкриваєте її, наче ящик комода, для чого потрібний лише деякий вільний простір безпосередньо перед холодильником.
 
Статичне розморожування
У пристрої реалізована краплинна система розморожування, що дає холодильнику величезну перевагу перед моделями старого покоління - у такій техніці не утворюється льоду. А все завдяки задній стінці, що періодично нагрівається, яка зганяє краплі вниз по дренажному каналу в ємність, звідки компресор випаровує вологу, що накопичилася.
 
Скляні полиці
Полички в холодильнику виготовлені зі скла. Такий хід у поєднанні з якісним освітленням дає можливість продуктам бути на увазі, а вам- Формувати розстановку на власний розсуд. Також є пластикова скринька на нижньому ярусі.
 
Мало споживання енергії
Холодильник Liebherr UIKO 1550 відрізняється такою рисою, як знижене енергоспоживання. Він належить до класу А++, це означає, що такі пристрої споживають на третину (і більше) менше енергії, на відміну від холодильників старого зразка. Річне споживання дорівнює 91 кВт.
 
Купити вбудований холодильник Liebherr UIKo 1550 Ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також по телефону.

Холодильник Liebherr UIKo 1550 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr UIKo 1550 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr UIKo 1550 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr UIKo 1550

Встановлення Вбудований
Тип холодильника Однокамерний
Система охолодження Крапельна
Загальний об'єм, л 136 л
Об'єм холодильника, л 124 л
Колір Білий
Керування Механічне
Єнергоспоживання 0.249 кВт/добу
91 кВт/рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 1
Кількість дверей 1
Матеріал полиць Скло
Рівень шуму 39 дБ
Додаткові можливості Сигнальний датчик відчинених дверей
Монтаж дверей: висувний візок
Внутрішній LCD дисплей
Габарити (ШxГxВ) 59.7 х 55 х 84 см
Вага 43.1 кг

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr UIKo 1550 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr UIKo 1550

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr UIKo 1550

Код товару: 326356
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360398
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362097
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →