Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr IKB 2320

Код товару: 209221
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr IKB 2320

Кількість камер: 2; Морозилка: відсутня; Об'єм холодильника (л): 137; Об'єм нульової камери (л): 59; Загальний об'єм (л): 196; Функції: авторозморожування; швидке охолодження; динамічне охолодження; зона свіжості; зона вологості; індикатор закриття дверцят; перевішування дверей; LED освітлення

Ціна: 44806 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr IKB 2320

Зона свіжості BioFresh
Зберігайте продукти свіжими до трьох разів довше завдяки оптимальному мікроклімату в контейнерах BioFresh. Особливий температурно-вологісний режим, відмінний від основної холодильної камери, забезпечує сприятливі умови зберігання продуктів, що швидко псуються, таких як риба, м'ясо, молочна продукція, овочі, фрукти і т.п. При цьому зберігається більшість корисних речовин та вітамінів. У зоні свіжості BioFresh температура повітря суворо підтримується трохи вище 0 ° С, що запобігає небажаному підмерзанню продуктів. У кожному контейнері встановлюється свій рівень вологості (від 45 до 90%): вищий – для свіжих продуктів рослинного походження, низький – для м'ясної тамолочної продукції.

Електронний контроль MagicEye
Сенсорна панель управління MagicEye дарує повний та наочний контроль за роботою вашого холодильника. Температурний режим у холодильному та морозильному відділеннях можна встановити з точністю до 1 °С легким торканням, а також активувати додаткові функції, доступні у вашій моделі. Цифровий дисплей безперервно інформує користувача про поточний стан температури в обох камерах холодильника.

Вентилятор PowerCooling
Розкладайте продукти так, як вам зручно, не замислюючись про різницю температур у відсіку. Завдяки вентилятору PowerCooling холодне повітря розподіляється максимально рівномірно по всій холодильній камері.однакові умови зберігання в кожному куточку та на кожній полиці. З його допомогою також можна швидко охолодити велику кількість завантажених продуктів після покупок у магазині.

Швидке охолодження SuperCool
Ця функція дозволяє знизити температуру в холодильній камері до -2 °С (до -4 °С у моделях з камерою BioFresh), щоб прискорити охолодження великого об'єму продуктів, який був розміщений на полиці холодильника. Режим активний протягом 6 або 12 годин, залежно від моделі, а потім прилад повертається до звичайного охолодження для економії електрики.

LED-освітлення
Преміальне LED-освітлення в холодильній камері м'яко та ефективно висвітлює внутрішній простір та забезпечуєчудову видимість усіх продуктів. Світлодіодні лампи є довговічними та економічними світильниками і незмінно служать протягом усього терміну експлуатації.

Жорстке кріплення дверей
Декоративні дверцята кухонного фасаду жорстко кріпляться за допомогою шарнірів до самих дверцят холодильника. Така монолітна конструкція забезпечує надійність в експлуатації, максимальний кут відчинення дверей холодильника та щільне прилягання без зазорів між двома дверцятами.

Двері, що перенавішують
Конструкція холодильника дозволяє змінити стандартну навішування дверей. Дотримуючись інструкцій, ви можете самостійно перенавісити дверцята приладу на потрібну сторону, відповідно довашими уподобаннями, а також для забезпечення максимальної зручності на кухні.

Холодильник Liebherr IKB 2320 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr IKB 2320 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr IKB 2320 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr IKB 2320

Встановлення Вбудована
Система охолодження Крапельне
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 196 л
Об'єм холодильника, л 137 л
Обсяг морозильної камери, л 59 л
Колір Білий
Керування Кнопкове
Єнергоспоживання А++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 1
Кількість дверей 1
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 38 дБ
Додаткові можливості індикатор закриття дверцят
перевішування дверей
LED освітлення
Габарити (ШxГxВ) 122x56x54 см
Вага 49,9 кг

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr IKB 2320 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr IKB 2320

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr IKB 2320

Код товару: 229064
На замовлення, 1-3 дні
AEG RCB 736E5MX 44849 грн
Код товару: 336896
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH KGN 39LBCF 44935 грн
Код товару: 157154
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →