Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr IK 3520-21

Код товару: 265156
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr IK 3520-21

Холодильник Liebherr IK 3520-21 - однокамерний холодильник, що вбудовується, без морозильної камери з корисним об'ємом 325 літрів.

Ціна: 50224 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr IK 3520-21

Холодильник Liebherr IK 3520-21 - однокамерний холодильник, що вбудовується, без морозильної камери з корисним об'ємом 325 літрів.
 
BioCool Box
Рівень вологості в контейнері BioCool можна регулювати, щоб фрукти та овочі у цьому відділенні холодильника довше залишалися свіжими.
 
Система PowerCooling
Потужна система PowerCooling забезпечує швидке охолодження свіжих продуктів та підтримання рівномірної температури всередині холодильної камери. Вбудований контактний вимикач забезпечує автоматичне відключення вентилятора під час відкриття дверей холодильника.
 
Автоматичний режим SuperCool
При виборі автоматичного режиму SuperCool температура у холодильній камеріпідтримується на рівні +2 °С протягом 12 годин, що ідеально підходить для швидкого охолодження продуктів харчування.
 
Внутрішнє обладнання GlassLine
Обладнання серії GlassLine, виконане з безпечного скла, надає внутрішньому простору холодильника неповторного вигляду. Елегантні полиці GlassLine не б'ються, стійкі до подряпин та легко чистяться. Обрамлення із високоякісної нержавіючої сталі гармонійно завершує загальний дизайн. Напів-і висувна скляна полиця особливо зручна у використанні.
 
Світлодіодне освітлення
Світлодіоди з тривалим терміном експлуатації не вимагають обслуговування, компактні та економічні. Вони забезпечують оптимальне освітленняхолодильної камери, а завдяки їхньому малому тепловипромінюванню продукти довше зберігають свіжість.
 
Система door on door
Двері ніші для вбудовування кріпляться безпосередньо на двері холодильника.
 
Основні електронні органи управління
Електронна система керування оснащена цифровим дисплеєм температури, на який виводиться також інформація про налаштування. При будь-яких порушеннях у роботі - наприклад, якщо двері залишилися відчиненими, - подається звуковий і світловий сигнал, а функція захисту від дітей запобігає будь-якій випадковій зміні налаштувань.
 
Прилади, що вбудовуються
Холодильні камери можна легко розмістити за фасадом кухонного гарнітура,завдяки чому вони прекрасно гармоніюватимуть з Вашим кухонним гарнітуром. При цьому необхідно дотримуватися технології монтажу вбудованої техніки. Монтаж фіксованих дверцят: меблеві дверцята та дверцята приладу кріпляться один до одного, при цьому меблеві дверцята кріпляться безпосередньо на дверцята холодильника. Монтаж дверцят, що буксируються: Меблеві дверцята закріплені безпосередньо на високій шафі і з'єднуються з дверцятами холодильника за допомогою ковзної шини. При відкритті та закриванні меблеві дверцята ковзають уздовж шини.
 
Контейнер для яєць
Розсувна конструкція контейнера для яєць дозволяє зберігати в ньому до 20 курячих або 28 яєць перепелиних. Щоб яйця зберігалися довше,рекомендуємо ставити їх у контейнер гострим кінцем донизу або помістити контейнер у секцію BioFresh.
 
Полиця для пляшок
Полиця для пляшок із привабливим дизайном пристосована для практичного зберігання напоїв. На полиці можна компактно розмістити пляшки.
 
Складна скляна полиця
Одна половина складеної скляної полиці може зрушуватися під іншу. Це дозволяє за необхідності організувати внутрішній простір те щоб можна було розмістити високі предмети. Всі скляні полиці виготовлені із загартованого скла. За необхідності їх можна встановити на різній висоті.
 
Функція захисту від дітей
Функція захисту від дітей дозволяєзапобігти випадковому вимкненню приладу. Якщо функцію захисту від дітей увімкнено, на дисплеї MagicEye відображається відповідний символ.
 
Гладка поверхня контейнерів
Особливістю внутрішнього оснащення є елегантні парні опорні колони, розміщені в передній і задній частині холодильника. Подібне компонування забезпечує більшу гнучкість при перестановці скляних полиць. Додаткова перевага забезпечує виключно гладку поверхню контейнерів для підтримки ідеальної гігієни.
 
Вирівнюючі планки
Пристрої висотою 140 см і вище оснащені двома планками, що вирівнюють, з лівого і правого боку основи. Ці планкидозволяють вирівняти пристрій таким чином, щоб двері добре зачинялися, і тим самим забезпечують оптимальну роботу пристрою.
 
Дверні петлі, що переважують
У стандартному виконанні на холодильники встановлюються двері, які відкриваються зліва направо. При цьому для зручнішого відкриття та адаптації до умов у приміщенні двері можна перенавісити і тим самим змінити бік її відкриття.
 
Регульовані по висоті ніжки
Вертикальне положення холодильників Liebherr можна вирівняти за допомогою регульованих по висоті ніжок. Це дозволяє забезпечити правильну роботу пристрою та досконалість зовнішнього вигляду.

Холодильник Liebherr IK 3520-21 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr IK 3520-21 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr IK 3520-21 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr IK 3520-21

Встановлення Вбудований
Тип холодильника Однокамерний
Система охолодження Крапельна
Розташування морозильної камери Без камери
Загальний об'єм, л 325 л
Об'єм холодильника, л 325 л
Колір Білий
Керування Кнопкове
Єнергоспоживання 117 кВт * год / рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 1
Кількість дверей 1
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 34 дБ
Додаткові можливості Швидке охолодження
Захист від дітей
Автоматичне розморожування
LED освітлення
Індикація температури
Полиця для пляшок
Габарити (ШxГxВ) Розміри (ШxГxВ), см: 57.0 х 55.0 х 178.0
Вага 62 кг

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr IK 3520-21 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr IK 3520-21

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr IK 3520-21

Код товару: 348674
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362023
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362026
На замовлення, 1-3 дні
AEG SCB 818E8TS 51858 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →