Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr ICUS 3224

Код товару: 98237
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr ICUS 3224

Вбудований двокамерний холодильник з нижньою морозилкою з BioFresh та NoFrost класу Comfort.

Ціна: 30487 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr ICUS 3224

 Є подальшим розвитком наявних майже в кожному холодильнику ящиків для овочів. Тепер це не звичайні скриньки, а висувні контейнери, оснащені роликами або телескопічними напрямними, в яких регулюється рівень вологості для збільшення свіжості овочів, фруктів та зелені.

 
Вентилятор PowerCooling
 
Дозволяє швидко охолодити велику кількість продуктів, а також за необхідності забезпечити рівномірний розподіл температури всередині холодильної камери. При відкритті дверей холодильника вентилятор вимикається автоматично.
 
Система SmartFrost
 
Технологія покликана запобігати надмірному утворенню інею на внутрішніхстінках та ящиках приладу. Завдяки чому розморожувати морозильну камеру потрібно набагато рідше. Фактично, розморожування потрібно проводити не частіше, ніж необхідність мити камеру. Внутрішні стіни абсолютно гладкі та позбавлені металевих частин.
 
Функція SuperFrost
 
Забезпечує якісне заморожування продуктів, оскільки чим швидше заморожений продукт – тим краще зберігаються його вихідні властивості. Режим передбачає зниження температури до мінімально можливого значення (щонайменше -32°С) і наступне автоматичне повернення до її вихідних значень.
 
Обладнання GlassLine
 
Всі полиці в холодильнику виконані з безпечного загартованогоскла, стійкі до ударів, подряпин і легко миються. Обрамлення торцевої частини полиць з нержавіючої сталі надає дизайну солідності. Їх легко переміщати на потрібний рівень без потреби повного вилучення.
 
VarioSpace
 
Морозилка оснащена повністю висувними контейнерами, а також скляними полицями між ними. Така організація внутрішнього простору дозволяє розмістити там великі продукти, які неможливо помістити до ящика стандартного розміру.
 
Контейнери FrostSafe
 
Висувні пластикові контейнери FrostSafe мають складну закриту конструкцію з прозорою передньою стінкою, що забезпечує хороший огляд продуктів, що зберігаються ізберігають холод при кожному відкриванні дверей. В результаті запобігається утворенню інею та економиться електроенергія.
 
Світлодіодне освітлення
 
Світлодіоди оптимально висвітлюють холодильну камеру, мають тривалий термін служби, займають мінімум місця та економлять електроенергію. Тепло, що випромінюється ними, мінімально, що дозволяє довше зберегти продукти свіжими.
 
Система кріплення фасаду door sliding
 
Дозволяє зменшити вартість холодильника/морозильника. Кухонний фасад кріпиться безпосередньо до корпусу шафи, в який вбудовується прилад. З дверима холодильника фасад з'єднаний напрямними. При відкритті або закриванні фасадуковзає по напрямних.
 
Електронне керування
 
Цифровий температурний дисплей також включає інформацію про поточні настройки. При відкритих дверях лунає світловий та звуковий сигнал. Вбудована функція захисту від дітей блокує випадково зміну налаштувань.
 
Повновбудовуваний прилад
 
Завдяки розміщенню за фасадом кухонного гарнітура, прилади, що вбудовуються, ідеально впишуться в кухні будь-якого дизайну. Спосіб монтажу фасаду визначається початковою конструкцією приладу і буває "ковзний" (door sliding) та "жорсткий" (door on door).
 
Контейнер для яєць
 
Універсальний контейнер вміщує до 20 курячих або 28перепелині яйця. Для збільшення терміну зберігання рекомендується розміщувати їх гострою частиною вниз або помістити контейнер в секцію BioFresh.
 
Функція захисту від дітей
 
Призначена для блокування панелі керування від ненавмисного натискання або небажаного відключення приладу. Під час активації функції на дисплеї з'явиться відповідна піктограма.
 
Гладкі внутрішні поверхні
 
Абсолютно гладка поверхня всіх контейнерів забезпечує легкість догляду для підтримки ідеальної гігієни. Опори для закріплення полиць розташовані парами, що забезпечує гнучкість та полегшує перестановку полиць.
 
Вирівнюючіпланки
 
Прилад обладнаний двома вирівнювальними планками, які дають можливість скоригувати його положення всередині ніші та забезпечити чітке та рівне зачинення дверей.
 
Перенавішувані двері
 
Стандартна конфігурація встановлених дверей передбачає її відкривання зліва направо. При цьому конструкцією передбачена можливість зміни навішування дверей для більшої зручності використання. Процедура може виконуватися самостійно відповідно до інструкції, що додається.
 
Регульовані по висоті ніжки
 
Регульовані ніжки призначені для чіткого вирівнювання приладу по вертикалі. Це забезпечує досконалістьзовнішнього вигляду та правильну роботу всіх вузлів.

Холодильник Liebherr ICUS 3224 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr ICUS 3224 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr ICUS 3224 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr ICUS 3224

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника двокамерний
Система охолодження краплинна
Розташування морозильної камери знизу
Загальний об'єм, л 281
Об'єм холодильника, л 224
Обсяг морозильної камери, л 57
Колір білий
Керування електронне
Єнергоспоживання 217 кВ/рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості так
Можливість перевішування двері так
Рівень шуму 37 дБ
Потужність заморожування 6 кг/добу
Додаткові можливості світлодіодне освітлення
Габарити (ШxГxВ) 56*54.4*177.2 див.

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr ICUS 3224 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr ICUS 3224

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr ICUS 3224

Код товару: 235799
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 81028
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 258222
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →