Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr CNbs 4015

Код товару: 72638
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr CNbs 4015

Тип холодильника: двокамерний. Загальний об'єм холодильника: 390 л. Корисний обсяг холоду. камери: 269 л. Корисний обсяг морозу. камери: 87 л. Дисплей: є. Тип керування: електронне. No Frost (Frost Free): морозильне відділення. Рівень шуму: 39 дБ. Габарити (ВхШхГ): 201,1 х60х62, 5 см. Вага: 76,5 кг. Колір: нержавіюча сталь.

Ціна: 50095 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr CNbs 4015

 - Індикатор закриття дверцят. Система відстежує закриття дверей холодильника. Якщо двері тривалий час НЕ зачинені або зачинені недостатньо щільно, подається звуковий або світловий (залежно від моделі) сигнал. Це дозволяє уникнути критичного підвищення температури в камері холодильника та зберегти якість продуктів.

 
- Перевішування дверей. За рахунок перевішування дверей холодильника можна на власний розсуд вибрати сторону, в яку вони будуть відкриватися. Це дозволяє оптимізувати використання простору на кухні, що є особливо важливим для невеликих приміщень.
 
- Система очищення повітря, яка усуває з камер холодильника сильнізапахи.
 
- Швидка заморозка. Режим форсованої заморозки, у якому температура всередині морозильної камери короткочасно знижується (до -24 градусів). Це робиться в тому випадку, коли потрібно заморозити велику кількість продуктів. Зниження температури запобігає її підвищенню під час завантаження в камеру незаморожених продуктів, таким чином усувається небезпека розморожування.
 
- Швидке охолодження. Якщо в холодильну камеру завантажити відразу велику кількість неохолоджених продуктів (особливо в літню пору, коли вони можуть бути нагріті), температура всередині неминуче підвищиться, що може призвести до псування вже завантажених продуктів. Для запобіганнятаких неприємностей і призначено режим швидкого охолодження. При його включенні температура всередині холодильної камери значно знижується, що дозволяє швидко охолодити свіжі продукти. Це створює значні навантаження на компресор, тому режим швидкого охолодження необхідно відключати через деякий час. Існують моделі як з автоматичним, так і з ручним вимкненням.
 
- Коли продуктів у холодильнику немає та збереження холоду не критично. У цьому режимі температура всередині холодильного відділення підтримується лише на рівні близько 12 градусів. Це перешкоджає утворенню всередині плісняви ​​та неприємних запахів.
 
- Антибактеріальний захист. Ухолодильниках з антибактеріальним захистом на внутрішню поверхню холодильної камери нанесено спеціальне покриття, яке запобігає розмноженню бактерій, появі плісняви ​​та неприємному запаху. Таким чином забезпечується максимальна гігієнічність зберігання продуктів. Найчастіше в такому покриття є з'єднання срібла, а термін його служби відповідає терміну експлуатації самого холодильника.

Холодильник Liebherr CNbs 4015 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr CNbs 4015 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr CNbs 4015 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr CNbs 4015

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника двокамерний
Система охолодження No Frost (Frost Free)
Розташування морозильної камери нижнє
Загальний об'єм, л 390 л
Об'єм холодильника, л 269 ​​л
Обсяг морозильної камери, л 87 л
Колір чорна нержавіюча сталь
Керування електронне
Єнергоспоживання A++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості ні
Можливість перевішування двері є
Рівень шуму 39 дБ
Потужність заморожування 11 кг/24 год
Габарити (ШxГxВ) 201,1х60х62,5 см
Вага 76,5 кг

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr CNbs 4015 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr CNbs 4015

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr CNbs 4015

Код товару: 362016
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219910
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348674
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →