Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr CNbe 4015

Код товару: 96230
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr CNbe 4015

Тип холодильника: двокамерний. Морозильна камера: нижнє розташування. Корисний об'єм холодильної камери: 269 л. Корисний об'єм морозильної камери: 87 л. Клас енергоспоживання: A++.

Ціна: 39732 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr CNbe 4015

 Технологія SmartDevice

 
Щоб підключити цей прилад до повноцінної системи "Розумного дому", достатньо докупити опціональний модуль дистанційного керування SmartDeviceBox. Після чого на екрані вашого смартфона або на спеціальному сайті в інтернеті можна відстежувати стан холодильника, змінювати налаштування або активувати необхідні функції.
 
Вентилятор PowerCooling
 
Дозволяє швидко охолодити велику кількість продуктів, а також за необхідності забезпечити рівномірний розподіл температури всередині холодильної камери. При відкритті дверей холодильника вентилятор вимикається автоматично.
 
Система DuoCooling
 
Два окреміхолодильного контуру дають можливість незалежної установки температур для морозильного та холодильного відділень. Повітрообмін між ними відсутня, що запобігає передачі запахів. Холодильну камеру можна вимкнути, залишивши тільки морозилку.
 
Система NoFrost
 
Система авторозморожування морозильного відділення працює за принципом кондиціонера: заморожує продукти за допомогою циркуляції охолодженого та сухого повітря. Іній накопичується на прихованому випарнику та автоматично відтає. Завдяки цьому продукти заморожуються швидше та без утворення снігу, а догляд за приладом спрощується.
 
Функція FrostControl
 
Завдяки індикаторуFrostControl жодне відключення електроенергії, внаслідок якого температура в морозильній камері підвищилася, не залишиться без Вашої уваги, що в свою чергу допоможе вчасно вжити заходів та скоригувати термін зберігання продуктів.
 
Функція SuperCool
 
Призначена для прискореного охолодження великої кількості продуктів, поміщених у камеру одночасно. При активації SuperCool температура опускається до мінімально можливого значення +2°С і згодом автоматично вимикається, що заощаджує електроенергію.
 
Функція SuperFrost
 
Забезпечує якісне заморожування продуктів, оскільки чим швидше заморожений продукт - тим кращезберігаються його вихідні властивості. Режим передбачає зниження температури до мінімально можливого значення (щонайменше -32°С) і наступне автоматичне повернення до її вихідних значень.
 
VarioSpace
 
Морозилка оснащена повністю висувними контейнерами, а також скляними полицями між ними. Така організація внутрішнього простору дозволяє розмістити там великі продукти, які неможливо помістити до ящика стандартного розміру.
 
Контейнери FrostSafe
 
Висувні пластикові контейнери FrostSafe мають складну закриту конструкцію з прозорою передньою стінкою, що забезпечує хороший огляд продуктів, що зберігаються, і зберігають холод.при кожному відкриванні дверей. В результаті запобігається утворенню інею та економиться електроенергія.
 
Полиця для пляшок
 
Призначена для горизонтального компактного зберігання пляшок. Дану поличку можна закріпити на стандартні посадкові місця, що є в холодильнику, на будь-якому рівні, без обмежень.
 
Прозорі контейнери для овочів та фруктів
 
Контейнери для зберігання овочів, фруктів та зелені, виготовлені з міцного прозорого пластику, добре проглядаються, досить місткі та завдяки гладкій конструкції легко миються.
 
Функція захисту від дітей
 
Призначена для блокування панеліуправління від ненавмисних натискань чи небажаного відключення приладу. Під час активації функції на дисплеї з'явиться відповідна піктограма.
 
Сигналізація про підвищення температури
 
Сигналізація своєчасно повідомить про непередбачене підвищення температури в приладі у разі нещільно закритих дверей або відключення електроживлення. Подається як оптичний, і звуковий сигнал. Таким чином, забезпечується максимальна безпека продуктів, що зберігаються.
 
Сигналізація про відчинені двері
 
Якщо двері не зачинені або зачинені нещільно, спеціальний звуковий сигнал автоматично спрацює через 60 секунд.Функцію можна примусово вимкнути до моменту закриття дверей, повторне відкриття автоматично активує сигналізацію заново.
 
Перенавішувані двері
 
Стандартна конфігурація встановлених дверей передбачає її відкривання зліва направо. При цьому конструкцією передбачена можливість зміни навішування дверей для більшої зручності використання. Процедура може виконуватися самостійно відповідно до інструкції, що додається.
 
Ручка з штовхачем
 
Практичні та елегантні ручки з інтегрованою механікою відчинення дверей допомагають відчинити двері з мінімальними зусиллями. Ручка відштовхує двері від корпусу, виконуючи рольсвоєрідного важеля, а тому навіть повторні відкривання відбуваються легко.
 

Холодильник Liebherr CNbe 4015 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr CNbe 4015 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr CNbe 4015 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr CNbe 4015

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника двокамерний
Система охолодження холодильна;краплинна морозильна; No Frost
Розташування морозильної камери знизу
Загальний об'єм, л 356
Об'єм холодильника, л 269
Обсяг морозильної камери, л 87
Колір бежевий
Керування сенсорне
Єнергоспоживання 252 кВт.год/Рік
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості так
Можливість перевішування двері так
Рівень шуму 39 дБ
Потужність заморожування 11 кг/добу
Додаткові можливості суперохолодження; швидке заморожування; захист від дітей; дверцята, що перенавішуються; дисплей; оповіщення про незачинені дверцята; незалежне регулювання температури в камерах
Габарити (ШxГxВ) 60*63*201 см.
Вага 76.5 кг.

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr CNbe 4015 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr CNbe 4015

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr CNbe 4015

Код товару: 283489
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 270984
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 291578
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →