Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr CBNPbs 4858-20

Код товару: 100232
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr CBNPbs 4858-20

Двокамерний холодильник класу Premium з нижнім розташуванням морозильної камери
нове покоління BluPerformance

Ціна: 101781 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr CBNPbs 4858-20

Двокамерний холодильник Liebherr CBNPbs 4858 з морозильною камерою, розташованою знизу, виконаний з використанням найсучасніших технологій. .
.

Захисне покриття чорного кольору полегшує догляд та зберігає бездоганний вигляд корпусу із нержавіючої сталі. Міцні та стійкі до пошкоджень внутрішні полиці із загартованого скла забезпечать простоту догляду, а сигналізація відкритих дверей та підвищення температури не дозволить залишити холодильник відкритим. Сенсорна панель з електронним керуванням знаходиться зовні. Внутрішній простір добре продуманий для організації акуратного зберігання, а висота полиць регулюється, що дозволяє легко розмістити продукти будь-яких нестандартних.розмірів. Вона з найенергозберігаючіших моделей! .
.

Репутація компанії-виробника з 60-річним досвідом роботи на ринку холодильної техніки не залишає сумнівів у тому, що двокамерний холодильник Liebherr CBNPbs 4858 стане вигідним придбанням.

SuperFrost за масою продукту

Автоматична функція SuperFrost робить заморожування простими енергозберігаючим. Температура знижується до -32°З швидкого заморожування з метою збереження всіх важливих вітамінів. Як тільки продукти повністю заморожуються, функція SuperFrost відключається та холодильник переходить в економічний режим роботи.

VarioSpace

VarioSpace – це максимум корисного об'єму морозильної камери. Єдиний простірдозволяє розмістити габаритні продукти нестандартних форм та розмірів. Всі висувні контейнери та скляні полиці легко витягуються.

NoFrost

Система NoFrost забезпечує заморожування продуктів за допомогою циркуляції охолодженого повітря. Вся зайва волога виводиться за межі морозильної камери, внаслідок чого на продуктах не утворюється крига та іній. А необхідність ручного розморожування назавжди залишиться у минулому.

FrostSafe

Прозорі ящики FrostSafe економлять простір у морозильному відділенні і запобігають контакту між продуктами, що погано поєднуються при тривалому зберіганні. Висувні контейнери з екологічно безпечного пластику герметично закриваються тазахищають заморожені запаси від проникнення теплого повітря під час відкриття дверцят морозильника.

SmartSteel

Інноваційне покриття SmartSteel полегшує догляд та зберігає бездоганний зовнішній вигляд пристрою. Воно наноситься на елементи корпусу із нержавіючої сталі. Залежно від моделі це можуть бути або тільки дверцята, або і дверцята і бічні стінки. Покриття SmartSteel робить відбитки пальців менш помітними. А для очищення достатньо протерти поверхню м'якою тканиною.

DuoCooling

У холодильниках Liebherr з технологією DuoCooling застосовується два окремі холодильні контури, що забезпечує незалежне один від одного регулювання температури в холодильній та морозильній камерах. Відсутнєобмін повітря між відділеннями, не відбувається змішування запахів та обвітрювання продуктів. Крім того, при необхідності холодильну камеру можна відключити без наслідків для морозильного відділення.

BioFresh

Зона свіжості BioFresh – унікальна технологія Liebherr, що дозволяє продовжити термін зберігання фруктів, овочів, молочних продуктів, м'яса та риби. Завдяки поєднанню температури трохи вище 0°С та особливого рівня вологості, у камері BioFresh створюються оптимальні умови для зберігання свіжих продуктів. Залежно від типу продуктів, що зберігаються, рівень вологості в камері може бути змінений.

SuperCool

Технологія SuperCool допоможе швидко охолодити щойно куплені продукти,напої або свіжі страви. При запуску режиму SuperCool температура в холодному відділенні миттєво знижується до +2°С або до +4°С (у холодильниках із камерою BioFresh). При цьому рівень вологості та температура продуктів, які вже давно зберігаються у холодильній камері, не змінюється. Залежно від моделі режим SuperCool автоматично вимикається через 6 або 12 годин роботи.

SmartDevice

Технологія SmartDevice дозволяє підключити всі пристрої лінійки BluPerformance до системи "Розумний дім". Спеціальний модуль SmartDeviceBox через бездротову мережу встановлює зв'язок з інтелектуальним сервісом Liebherr, і власник приладу в будь-який момент може отримувати інформацію про поточний температурний режим, сповіщенняпро помилки, віддалено налаштовувати роботу свого холодильника та активувати всілякі функції.

SoftSystem

грюкнути дверима не вийде! Дверний доводчик SoftSystem м'яко і плавно закриває дверцята навіть при ма
ксимально заповнених полицях – ні бавовни, ні дзвону пляшок. Система також виключає можливість випадково залишити двері холодильника або морозильної камери відчиненою. Якщо кут відкриття дверей становить менше 30°, то дверний доводчик закриє їх автоматично.

Холодильник Liebherr CBNPbs 4858-20 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr CBNPbs 4858-20 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr CBNPbs 4858-20 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr CBNPbs 4858-20

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження Крапельна
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 391 / 344
Об'єм холодильника, л 271 / 243
Обсяг морозильної камери, л 120 / 101
Колір Чорний
Керування Електронне
Єнергоспоживання А++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 37 дБ
Потужність заморожування 16 кг/24 год
Додаткові можливості Потужність заморожування (кг/добу) 16
Габарити (ШxГxВ) 201x60x66,5 см
Вага 93.20 кг

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr CBNPbs 4858-20 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr CBNPbs 4858-20

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr CBNPbs 4858-20

Код товару: 368166
На замовлення, 1-3 дні
LG GMX844MCKV 102383 грн
Код товару: 280991
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 12376
На замовлення, 1-3 дні
Sharp SJ-F74PSSL 120185 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →