Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Liebherr CBNBs 4878

Код товару: 209113
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liebherr
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Liebherr CBNBs 4878

Холодильник з морозильною камерою • окремий • А+++ • холодильна камера: 243 л • морозильна камера: 101 л • розморожування морозильної камери: No Frost • розміри (ШхВхГ): 60x201x66,5 см • нержавіюча сталь

Ціна: 101437 грн
шт

Опис товару Холодильник Liebherr CBNBs 4878

- Зона свіжості. Спеціальний відсік призначений для тривалого зберігання свіжих продуктів. Температура в такому відсіку дещо нижча, ніж у самій холодильній камері, нерідко — близько нуля; тому його іноді називають "нульовою камерою". За рахунок таких умов продукти, поміщені всередину, зберігають свіжість протягом тривалого часу - до 3 - 4 діб. Щоправда, варто враховувати, що залежно від моделі холодильника температура в нульовій камері може бути як близько 0 °С, так і +1...3 °С, що впливає на продукти, що зберігаються.

- Дезодоратор. Пристрій для нейтралізації сторонніх запахів камери холодильника. Джерелом таких запахів може бути як зіпсованевміст, і певні продукти — наприклад, копчена риба; а деякі продукти, у свою чергу, схильні вбирати сильні аромати, що буває вкрай небажано. Дезодоратор же запобігає подібним неприємностям, очищуючи повітря всередині холодильника і не дозволяючи стороннім запахам увібратися «куди не слід».

- Швидка заморозка. Режим форсованого заморожування, при якому температура всередині морозильної камери короткочасно знижується (аж до -24 °С, а то й -32 °С). Зазначимо, що швидке заморожування, як правило, потрібно включати заздалегідь (за кілька годин), час роботи в такому режимі обмежений, а автоматичне відключення є далеко не у всіх моделях; ці нюансиварто уточнювати окремо. Ящики або зони «швидкого заморожування» в нашому випадку не вважаються такою функцією.

- Швидке охолодження. Режим форсованого охолодження, у якому інтенсивність роботи холодильної камери значно підвищується. Варто враховувати, що швидке охолодження, як правило, потрібно включати заздалегідь і відключати через певний час, щоб уникнути перевантаження компресора; у деяких моделях відключення здійснюється автоматично, проте наявність цієї можливості не завадить уточнити окремо.

- Режим відпустки. Енергозберігаючий режим, призначений для періодів тривалої відсутності користувачів - коли продуктів у холодильнику немає і збереженняхолоду не критично. У цьому режимі температура всередині холодильного відділення підтримується лише на рівні близько 12 градусів. Це перешкоджає утворенню всередині плісняви ​​та неприємних запахів.

- Динамічне охолодження. У холодильниках з динамічним охолодженням повітря всередині робочої камери рухається не за рахунок різниці температур, а за рахунок вбудованого вентилятора. Таким чином забезпечується рівномірний розподіл холодного повітря та однакова температура по всьому об'єму.

Холодильник Liebherr CBNBs 4878 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Liebherr CBNBs 4878 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Liebherr CBNBs 4878 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Liebherr CBNBs 4878

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 344 л
Об'єм холодильника, л 243 л
Обсяг морозильної камери, л 101 л
Колір Сірий
Керування Електронне
Єнергоспоживання А+++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Є
Габарити (ШxГxВ) 201x60x67 см
Вага 98 кг

* Технічні характеристики Холодильник Liebherr CBNBs 4878 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Liebherr CBNBs 4878

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liebherr CBNBs 4878

Код товару: 307751
На замовлення, 1-3 дні
AEG RMB 76121NX 101781 грн
Код товару: 368166
На замовлення, 1-3 дні
LG GMX844MCKV 102383 грн
Код товару: 280991
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →