Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Liberty PWE 6114 C

Код товару: 143101
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Liberty PWE 6114 C

Тип: Комбіновані (газ+електро); Колір: Білий; Зони нагрівання: Газові; Тип духовки: Електрична;

Ціна: 12771 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Liberty PWE 6114 C

Конвекція в плитах Liberty - це режим нагрівання духовки, при якому повітря за рахунок роботи вентилятора постійно циркулює по всьому простору духовки. Цей нехитрий процес і дозволяє страві рівномірно пропікатися з усіх боків, виключивши ситуацію, коли одна частина вашого кулінарного творіння залишилася сирою, а інша, навпаки, підгоріла.
 
Крім того, Ви можете використовувати при приготуванні відразу кілька рівнів і одночасно готувати кілька страв, не побоюючись, що щось залишиться сирим або підгорить. Крім того, конвекція дозволяє швидше нагріти духовку до бажаної температури за рахунок чого скорочується час приготування страв. Все це заощадить ваше дорогечас і дозволить вам максимально ефективно витрачати електрику або газ.
 
Гриль ідеально підходить для приготування стейків та риби. У цьому режимі можна приготувати соковиту страву з хрусткою скоринкою зверху.
Плити Liberty пропонують різні варіанти типів поверхонь. Поєднання різних джерел нагріву (електрика та газ) дозволяє використовувати такі поверхні в місцях, де бувають перебої з газопостачанням або подачею електроенергії.
 
Всі плити оснащені верхнім та нижнім нагрівальними елементами. Це дозволяє створити оптимальні умови для приготування різноманітних страв. Хочете порадувати близьких ніжним суфле - тоді використовуйте режим зверхнім нагрівальним елементом. Нижній нагрівальний елемент рекомендується використовувати для приготування тортів та бісквітів.
 
Одночасна робота верхнього та нижнього нагрівальних елементів – це універсальний режим, який чудово підходить для приготування всіх видів продуктів, тепло рівномірно поширюється по всій порожнині духовки.
Всі плити Liberty виготовляються лише в Туреччині. Також використовуються тільки європейські комплектуючі, віддаючи перевагу їх надійності та безпеці.

Кухонна плита Liberty PWE 6114 C Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Liberty PWE 6114 C в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Liberty PWE 6114 C в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Liberty PWE 6114 C

Тип Газова
Тип духовки Електрична
Кількість газових пальників 4 шт
Об'єм духовки 65 л
Гриль Є
Конвекція Є
Керування Поворотне
Газовий контроль духовки Ні
Тип очищення духовки Емаль легкого очищення, парова
Двері Відкидна
Газ-контроль конфорок Ні
Скло 2 шт
Зони нагріву Є
Режими духовки Верхнє нагрівання
Нижнє нагрівання
Гриль
Конвекція
Колір Білий
Вага 37 кг
Розміри 85 х 60 х 60 см
Особливості Кількість режимів духовки: 4
Верхній нагрівач: 850 Вт
Нижній нагрівач: 1300 Вт
Гриль: 2000 Вт
Конвекція: 2400 Вт
Термостат: 50-300 ° C

* Технічні характеристики Кухонна плита Liberty PWE 6114 C можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Liberty PWE 6114 C

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty PWE 6114 C

Код товару: 230281
На замовлення, 1-3 дні
Hansa FCGW510550 12814 грн
Код товару: 332797
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146904
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →