Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Liberty PG7151G-CCB(413)

Код товару: 52552
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Liberty PG7151G-CCB(413)

Вид поверхні: класичний. Кількість конфорок: 5. Матеріал грат: чавун. Управління: поворотні перемикачі. Газ-контроль: є. Електрозапалювання: автоматичний (у ручці) . Розміри ніші для вбудовування (ШхГ): 56х48 см. Габарити (ВхШхГ): 10х68, 4х51 см. Колір виробу: чорний.

Ціна: 9030 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Liberty PG7151G-CCB(413)

 Газ на склі Liberty Quadro

Варочні поверхні LIBERTY серії Quadro є відмінним варіантом для тих, хто отримує задоволення від традиційних методів приготування їжі та сучасних технологій.
Конфорка WOK
Суперпотужна конфорка WOK допоможе вам приготувати страву вдвічі швидше, ніж на звичайній газовій конфорці як у спеціальному WOK-посуді так і у звичайній великій каструлі.
Переваги приготування їжі використовуючи WOK-посуд в першу чергу оцінять люди, які ведуть здоровий спосіб життя. Їжа швидше готується і піддається рівномірній тепловій обробці, завдяки чому зберігаються вітаміни. Крім того, можна отримати хрустку скоринку з меншою кількістю жиру, щотеж є перевагою здорового харчування.
Приготування їжі на WOK-конфорці - це простий і швидкий спосіб урізноманітнити свій раціон і подивитися на звичні вам продукти та страви з нового боку.
Газ-контроль
Наявність газ-контролю в поверхнях LIBERTY забезпечує максимальну безпеку навіть у вашу відсутність на кухні. У разі перебоїв з постачанням газу або зникнення полум'я автоматика відключить подачу газу і запобігає його витоку.
Чавунні грати
Нові суцільні чавунні грати нададуть вашій вбудованій поверхні сучасного вигляду і практичності. Чавунні грати більш стійкі до високих температур, мають покращенутеплопровідність, забезпечує повне використання тепла, що виділяється, з мінімальними його втратами. Чавунні грати (особливо суцільні) забезпечують підвищену стійкість посуду на плиті та легку перестановку з однієї конфорки на іншу.
Великим плюсом чавунних ґрат є те, що вони не втрачають свого первісного вигляду з часом користування.
Розміщення конфорок
Ромбоподібне розміщення конфорок максимально зручне, оскільки відкриває доступ одразу до трьох конфорок різної потужності. Крім того, конфорка WOK максимально віддалена від плінтуса стільниці та ручок управління.
 

Вбудована поверхня Liberty PG7151G-CCB(413) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Liberty PG7151G-CCB(413) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Liberty PG7151G-CCB(413) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Liberty PG7151G-CCB(413)

Тип поверхні газова
Панель конфорту газ на склі
Всього пальників, ПК 5
Перемикачі поворотні перемикачі
Таймер каміна ні
Газовий контроль є
Матеріал стін чавун
Автоматичний банк є
Колір кадру нержавіюча сталь
Розміри (SHG) Розміри ніші для вбудовування (ШхГ): 56х48 см
Габарити (ВхШхГ): 10х68, 4х51 см
Габарити в упаковці (ВхШхГ): 17,5 х76х57, 5 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Liberty PG7151G-CCB(413) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Liberty PG7151G-CCB(413)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty PG7151G-CCB(413)

Код товару: 313720
На замовлення, 1-3 дні
Midea MG696TGW 9073 грн
Код товару: 97742
На замовлення, 1-3 дні
Candy CI 640 CB 9116 грн
Код товару: 127535
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →