Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Liberty PG6040-ECW

Код товару: 101809
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Liberty PG6040-ECW

Тип варильної поверхні: Газова; Установка: Незалежна; Матеріал: Емаль; Тип конфорок: Газові; Кількість конфорок: 4; Ширина, см: 59; Колір поверхні: Білий

Ціна: 4429 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Liberty PG6040-ECW

 Варкова поверхня Liberty PG6040-ECW – це незалежна газова поверхня, яка перевершить усі ваші очікування та гарантовано стане вдалим придбанням. Поєднання білої емалі столу та чорного металу ґрат вдало використане дизайнерами, завдяки чому поверхня стане справжньою окрасою кухонного інтер'єру. Поверхня комфортна та абсолютно безпечна в експлуатації, проста у догляді. Це техніка високого класу, яка приносить задоволення від володіння досконалістю.

 
Варкова поверхня є емальованим столом, на якому розташовані чотири газові конфорки. Конфорки мають традиційне розміщення. Пальники накриті двома чавуннимиґратами, які легко знімаються за потреби (якщо потрібно протерти стіл). Чорні поворотні елементи управління винесені на фронтальну панель. Будь-яка конфорка активується навіть однією рукою за допомогою вмонтованого в ручку електрозапалювання. Наявність функції газ-контролю робить поверхню безпечною, оскільки при згасанні вогню миттєво припиняється подача газу на затухлу конфорку. З додаткових особливостей відзначимо наявність функції "мале полум'я".

Вбудована поверхня Liberty PG6040-ECW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Liberty PG6040-ECW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Liberty PG6040-ECW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Liberty PG6040-ECW

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Емаль
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Механіка
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Білий
Колір кадру Без рамки
Розміри (SHG) 59/51 см
вага, кг 9.4 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Liberty PG6040-ECW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Liberty PG6040-ECW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty PG6040-ECW

Код товару: 73933
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182452
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 206099
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →