Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Liberty PG3121BG-CCB

Код товару: 101815
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Liberty PG3121BG-CCB

Тип варильної поверхні: Газова; Установка: Незалежна; Матеріал поверхні: Загартоване скло; Кількість конфорок: 2; Тип конфорок: Газові; Ширина, див: 29.4; Колір поверхні:

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Liberty PG3121BG-CCB

 Liberty PG3121BG-CCB представляє нову лінійку сучасних газових поверхонь газ на склі. Гладке скло чорного кольору виглядає дуже солідно та елегантно. Така варильна поверхня прикрасить інтер'єр будь-якої кухні. Модель з двома варочними конфорками зручна для встановлення в невеликих кухнях або як додаткова варильна панель.

 
Незалежна варильна поверхня Liberty PG3121BG-CCB працює від газу. Чавунні решітки мають покращену теплопровідність, довговічні та стійкіші до високих температур. Для зручності користувача передбачений електрозапалювання, вбудований у ручку. Необхідний рівень безпеки забезпечено за рахунок системи газ-контроль.
 
Поверхнямає дві конфорки: передню конфорку потужністю 1,8 кВт та потужну задню конфорку WOK на 3,4 кВт. Кожна конфорка оптимальна за потужністю для теплової обробки різних продуктів, будь то смаження, гасіння або розігрів. Потужна конфорка WOK зручна для швидкого приготування страв. На ній їжа піддається швидкої та рівномірної теплової обробки. Крім того, можна отримати соковиті соковиті всередині страви з меншою кількістю жиру.

Вбудована поверхня Liberty PG3121BG-CCB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Liberty PG3121BG-CCB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Liberty PG3121BG-CCB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Liberty PG3121BG-CCB

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Загартоване скло
Всього пальників, ПК 2
Перемикачі Механіка
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Без рамки
Розміри (SHG) 29.4/51.8 см
вага, кг 7 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Liberty PG3121BG-CCB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Liberty PG3121BG-CCB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty PG3121BG-CCB

Код товару: 75298
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217983
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 207793
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →