Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Liberty PG 6141 G-CCB

Код товару: 162284
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Liberty PG 6141 G-CCB

Робоча поверхня газова
Вид поверхні класична
Незалежна конструкція
Матеріал панелі гартоване скло

Ціна: 6751 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Liberty PG 6141 G-CCB

Газ на склі Liberty Quadro

Варильні поверхні LIBERTY серії Quadro є відмінним варіантом для тих, хто отримує задоволення від традиційних методів приготування їжі та Сучани технологій. Абсолютна гладка поверхня легко очищається, її вигляд не змінюється з часом і прослужить вам багато років.
Конфорка WOK

Суперпотужна конфорка WOK допоможе вам приготувати страву вдвічі швидше ніж на звичайній газовій конфорці як у спеціальному WOK-посуді так і у звичайній великій каструлі. Переваги приготування їжі, використовуючи WOK-посуд, в першу чергу оцінять люди, які ведуть здоровий спосіб життя. Їжа швидше готується і піддається рівномірній тепловій обробці, завдяки чому зберігаються вітаміни.Крім того, можна отримати хрумку скоринку з меншою кількістю жиру, що теж є перевагою здорового харчування. Приготування їжі на WOK-конфорці - це простий і швидкий спосіб урізноманітнити свій раціон і поглянути на звичні вам продукти та страви з нового боку.
Чавунні грати

Нові суцільні чавунні грати нададуть вашій вбудованій поверхні сучасного вигляду і практичності. Чавунні решітки більш стійкі до високих температур, мають покращену теплопровідність, що забезпечує повне використання тепла, що виділяється, з мінімальними його втратами. Чавунні грати (особливо суцільні) забезпечують підвищену стійкість посуду на плиті та легку перестановкуоднієї конфорки на іншу. Великим плюсом чавунних ґрат є те, що вони не втрачають свого первісного вигляду з часом користування.
Розташування конфорок

Ручки управління розташовані праворуч, що дозволило максимально наблизити конфорки для зручнішого користування. Класичне розміщення газових конфорок, коли конфорка максимальної потужності знаходиться в ближньому ряду. Таке розміщення зручне для користування, а розміщення ручок подалі від великої конфорки максимально зменшує ризик їх ушкодження.

Вбудована поверхня Liberty PG 6141 G-CCB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Liberty PG 6141 G-CCB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Liberty PG 6141 G-CCB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Liberty PG 6141 G-CCB

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Загартоване скло
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорне
Колір кадру Відсутнє

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Liberty PG 6141 G-CCB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Liberty PG 6141 G-CCB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty PG 6141 G-CCB

Код товару: 109388
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337167
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 221076
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →