Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Liberty LD-5529 Smart

Код товару: 153403
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ Liberty LD-5529 Smart

LCD телевізор (LED) • діагональ екрану: 55" • Роздільна здатність: 3840x2160 • тюнер аналоговий/цифровий: DVB-T2 • Smart TV: + • мережевий інтерфейс: + (100 мб/сек).

Ціна: 19737 грн
шт

Опис товару ТБ Liberty LD-5529 Smart

 

 
Виробник:
Liberty
Тип: РК – телевізори з дисплеями на основі рідких кристалів, аналогічними використовуваним у сучасних комп'ютерних моніторах. РК (LED-підсвічування) – телевізори з РК-дисплеями, в яких використовується світлодіодне підсвічування. Такі моделі набагато тонші за телевізори з традиційним підсвічуванням електролюмінесцентною лампою, а також споживають значно менше електроенергії і практично не гріються. ЕПТ – телевізори з електронно-променевою трубкою (кінескопом), останніми роками майже повністю витіснені сучаснішими РК-телевізорами. Плазмовий – телевізори із газорозрядними екранами. Порівняно з РК-телевізорами плазмовімоделі забезпечують більш насичені кольори, широкі кути огляду і глибокий чорний колір, проте споживають більше електроенергії, їхній екран характеризується досить великим розміром пікселів, і з близької відстані деяким глядачам може бути помітне мерехтіння. OLED-телевізори мають відмінні показники яскравості і контрастності при невеликому споживанні електроенергії. Також такі матриці мають максимальні кути огляду та мінімальну товщину самої панелі.
LCD телевізор (LED)
Параметри дисплея
Діагональ, дюйм: Діагональ, дюйм - розмір екрану вимірюється довжиною його діагоналі, що виражається в дюймах (1 дюйм = 25,4 мм). Найбільш оптимальними за ціною є моделі з діагоналями32-42".
55
 
Роздільна здатність, пікселі: Роздільна здатність, пікселі — розмір зображення на екрані в пікселях. Чим вище роздільна здатність, тим більш детальне зображення користувач отримує. Для маленьких телевізорів до 26" оптимальними будуть матриці з роздільною здатністю 1280x720 або 1366x768. Для телевізорів вищої діагоналі варто розглядати моделі з роздільною здатністю Full HD (1920x1080) або Ultra HD (38402160).
3840x2160
 
Тип матриці: Тип матриці - технологія при виготовленні РК-дисплеїв. Найчастіше зустрічаються матриці TN+film та IPS. TN+film - іноді називають просто TN, даним матрицям властиво мати непоганий час відгуку та невисоку вартість, серед недоліків знаходяться невеликі кутиогляду і не найкраща передача кольорів. Дисплеї виконані за технологією IPS (SFT) мають ряд переваг перед TN - насамперед це більш висока якість передачі зображення та широкі кути огляду.
D-LED
 
Вигнутий екран: Вигнутий екран — перевага вигнутого екрана перед класичним плоским полягає в тому, що зображення сприймається людським оком набагато більш насиченим. Адже периферійні зони при погляді на плоский екран сприймаються не так чітко, як це відбувається під час перегляду вигнутого телевізора.
ні
 
Частота, Гц: Частота, Гц  — плазмові та РК телевізори використовують частоти від 50 Гц і більше. Підвищувати частоту розгортки (понад 50 Гц),необхідно для отримання більш плавного зображення на екрані. Технологія 100 Гц, яка використовується в РК телевізорах відрізняється від телевізорів, що використовується в ЕПТ тим, що електроніка телевізора створює проміжні кадри. Тим самим помітно збільшуючи плавність картинки в РК телевізорах. Добиваються частоти 200 Гц різними способами. Один з таких методів, пропонує компанія Sony і Samsung, що працює за схожою технологією, що і частота розгортки 100 Гц, але різниця в тому, що між двома оригінальними кадрами вставляється три додаткові кадри замість одного, віддаючи руху на телевізорі більшої плавності. Інший спосіб отримання частоти 200 Гц – це технологія Scanning backlight, що працює за принципомстворення лише одного кадру, як і в телевізорах з частотою 100 Гц, а ось ефект 200 Гц досягається шляхом мерехтіння з високою частотою підсвічування екрану, що допомагає досягти плавності зображення. При використанні даного методу досягнення 200 Гц якість картинки поступається першим методом. Телевізори, що володіють частотою 400-800 Гц і вище, найчастіше поєднують у собі різні технологічні хитрощі, такі як створення проміжних кадрів плюс використання мерехтливого підсвічування. Таким чином кожен із виробників робить ставку на ту технологію, яка йому зручніша, а ми як і вільні вибирати те, що хочемо отримати на виході.
немає даних
 
Кут огляду, гор/верт: Кут огляду,гор/верт - при якому куті нахилу або повороту зображення на екрані залишатиметься без спотворень.
176/176
 
Час реакції, мс: Час реакції, мс - мінімальний час, за який відбувається зміна яскравості пікселя. Чим нижче цей параметр, тим більш плавна картинка і менше видимих ​​спотворень.
немає даних
 
Яскравість, кд/м2: Яскравість, кд/м2 — чим вищий максимальний рівень яскравості, тим більше видимим буде зображення при яскравому освітленні або прямих сонячних променях.
300
 
Контрастність: Контрастність — співвідношення характеристик (яскравості) різних ділянок зображення білого та чорного кольорів. Чим вище цей параметр, тим більш помітнимистають деталі зображення.
3000:1 (динамічна)
 
Покриття: Покриття - розрізняють глянсове та матове покриття екрану. Телевізори з глянцевим покриттям мають яскравіше зображення, але при цьому бликують при яскравому освітленні. Матові дисплеї виводять зображення трохи тьмянішим, ніж глянсові, але при цьому надають можливість переглядати будь-які фільми при яскравому сонці, адже матові екрани не так сильно виблискують при яскравому освітленні. На даний момент використовуються технології з гібридним покриттям екрана, яке за яскравістю зображення таке ж як у глянцевих, а за наявності відсвічувань як у матових.
матове
 
ПідтримкаHDR:
є
 
Обладнання
Операційна система: Операційна система — інтегрована операційна система, що дозволяє значно розширити функціональність телевізора, наблизивши його до комп'ютера.
Android 7.0
 
Smart TV: Smart TV — так звані «розумні телевізори». Під цим терміном виробники розуміють наявність вбудованого мультимедійного центру, що дозволяє підключати телевізор до Інтернету, відтворювати відео та музику, встановлювати додаткові програми та ігри, спілкуватися в соціальних мережах тощо.
є
 
PIP (Малюнок у зображенні): PIP (Картинка у зображенні) — можливість виведення на екран додаткового "вікна" з іншимканалом або зображенням з іншого джерела відтворення (медіаплеєр, комп'ютер тощо). Зручна функція відстеження закінчення реклами на тому чи іншому каналі.
ні
 
Time Shift: Time Shift — корисна функція, коли користувач має можливість поставити телеканал на паузу і надалі продовжити перегляд з того місця, де зупинилися.
ні
 
CI слот: CI слот — Common Interface - слот для підключення CAM-модулів, які дозволяють переглядати закодовані канали.
ні
 
Камера: Камера – наявність камери у телевізорі. У більшості, це рішення призначене для спілкування по Skype вSmart-телевізори.
ні
 
Можливість кріплення на стіну (VESA): Можливість кріплення на стіну (VESA) — наявність отворів на задній панелі телевізора для закріплення телевізора на спеціальних кронштейнах. На даний момент використовуються кріплення, розроблені асоціацією стандартизації відеоелектроніки (Video Electronics Standarts Association – VESA).
+ (200х200)
 
Кардрідер: Кардрідер — присутність у телевізорі слота для читання карток пам'яті для перегляду фото, відео та прослуховування музики.
ні
 
Вбудований медіаплеєр (підтримувані формати): Вбудований медіаплеєр (підтримувані формати) — телевізори, оснащені вбудованим медіаплеєром, мають підтримкурізноманітних форматів фото, аудіо та відео.
USB MKV/H.264, DivX, Xvid, MP3/WMA/AAC,Dolby Digital AC3, JPG/JPEG/BMP/PNG
 
Upscaling (масштабування зображення):
+ (4K UltraHD)
 
Органи управління
Пульт дистанційного керування: Пульт дистанційного керування — наявність додаткового комплектного пульта з розширеними можливостями, такими як наявність гіроскопа, тачпада, QWERTY-клавіатури та інших корисних особливостей.
стандартний
 
Управління зі смартфонів:
+ (Android, iOS)
 
Підтримка клавіатур та мишей:
+/+
 
Комунікації
Ethernet: Ethernet — моделі, які можуть підключатися до локальної комп'ютерної мережі. Як правило, таким чином вони можуть включатися до складу домашнього медіакомплексу,отримуючи відео/аудіо із мережевих джерел, а в окремих випадках – ще й виходити в Інтернет на популярні ресурси.
+ (100 мб/сек)
 
Wi-Fi:
є
 
DLNA: DLNA — Digital Living Network Alliance – бездротова передача даних у домашній мережі. Завдяки цій технології можна бездротовим шляхом з'єднати в мережу всі пристрої, що підтримують технології DLNA.
є
 
WiDi: WiDi — Intel Wireless Display - бездротовий інтерфейс, що дозволяє передавати контент із сумісних пристроїв на телевізор.
ні
 
Miracast: Miracast — бездротовий інтерфейс, що базується на основі технології Wi-Fi, що надає можливість виводити зображення на екран телевізора зінших пристроїв, які підтримують Miracast.
є
 
Bluetooth: Bluetooth — підтримка безпроводового інтерфейсу для передачі вмісту з інших сумісних пристроїв або для підключення пристроїв (клавіатура, мишка).
ні
 
NFC: NFC — Near Field Communication - бездротова технологія підключення, що використовується в мобільних пристроях для синхронізації та передачі даних.
ні
 
3D
Підтримка 3D: Підтримка 3D — це можливість відтворення тривимірного зображення з будь-якого джерела (програвач Blu-ray 3D, ігрова консоль Sony PlayStation 3 тощо). Для перегляду використовуються спеціальні окуляри, які йдуть у комплекті з телевізором. Деякі моделі телевізорів здатнісамостійно конвертувати звичайне відео у тривимірний формат, щоправда, якість такого зображення буде нижчою, ніж у повноцінного 3D
ні
 
Конвертація 2D у 3D: Конвертація 2D у 3D — деякі моделі телевізорів здатні самостійно конвертувати звичайне відео у тривимірний формат, щоправда, якість такого зображення буде нижчою, ніж у повноцінного 3D.
ні
 
Технологія 3D: Технологія 3D - існує 2 технології побудови тривимірного зображення на екрані телевізора - поляризаційна (пасивна) та затворна (активна). ТБ підтримують поляризаційну (пасивну) технологію 3D мають спеціальну поляризаційну плівку на екрані, яка ділить всерядки на екрані на парні та непарні. Поляризаційні окуляри так ділять зображення, що ліве око сприймає лише парні, а праве непарні рядки. Окуляри поляризаційного типу не мають елементів живлення і мають меншу вагу, ніж затворні (активні), але при цьому якість 3D нижча ніж в активному 3D. При затворній (активній) технології тривимірне зображення будується за рахунок 3D окулярів, зазвичай підключених бездротовим інтерфейсом або ІЧ-каналу до телевізора, які по черзі передають зображення на кожне око. Окуляри у подібних телевізорів мають елементи живлення і більшу вагу, ніж у пасивних окулярів, але і якість 3D в активному варіанті вища.
ні
 
Кількість 3D-окулярів у комплекті, шт:Кількість 3D-окулярів у комплекті, шт - скільки пар очок виробник укомплектував в упаковку разом із телевізором. Звертаємо увагу, що виробники можуть змінювати комплектацію без відома нашого каталогу, тому варто уточнювати наявність очок безпосередньо перед покупкою.
ні
 
Тюнер
Аналоговий: Аналоговий — система кодування відеосигналу аналогового телебачення. Існує три типи: PAL (найпоширеніший у світі), NTSC (США, Канада, Мексика, Японія) та SECAM (Росія, Франція та ряд країн Африки та Близького сходу).
PAL, SECAM
 
Цифровий: Цифровий — наявність цифрового тюнера для перегляду цифрового ефірного, кабельного та супутниковоготелебачення.
DVB-T2
 
Роз'єми
HDMI (версія): HDMI (версія) — High Definition Multimedia Interface - мультимедіа інтерфейс високої чіткості, що дозволяє передавати відео високої роздільної здатності та багатоканальний звук.
2
 
DisplayPort:
ні
 
SCART: SCART — інтерфейс, що дозволяє передавати як аналоговий, так і цифровий аудіо-відео сигнал.
ні
 
Компонентний вхід: Компонентний вхід - YPbPr - аналоговий інтерфейс для передачі відео, при підключенні використовуються 3 коаксіальні кабелі з роз'ємами RCA.
1
 
Композитний вхід: Композитний вхід - аналоговий інтерфейс для передачі відео за допомогою одного коаксіального кабелю з роз'ємомRCA.
ні
 
S-Video: S-Video — Separate Video (роздільний відеосигнал) - аналоговий компонентний відеоінтерфейс, передача сигналу якого йде за допомогою одного кабелю з 4 або 7 контактами.
ні
 
Цифрові аудіо: Цифрові аудіо - S/PDIF (Sony/Philips Digital Interface Format) - коаксіальні та оптичні цифрові аудіо входи. Цифровий аудіо інтерфейс має високу якість переданого сигналу і дає можливість передачі багатоканального звуку по одному кабелю.
ні
 
VGA/DVI: VGA/DVI — VGA та/або DVI входи, призначені для підключення телевізора як монітор. DVI - цифровий інтерфейс, якість зображення при цьому підключенні буде такою ж високою, як припідключенні по HDMI, проте по DVI може передаватися лише зображення без звуку. VGA - аналоговий відеовхід для підключення комп'ютера або ноутбука D-sub. Використовується при неможливості підключення через HDMI або DVI.
VGA
 
AUX: AUX – вхід mini Jack 3.5 mm.
1
 
USB: USB — цей інтерфейс служить для підключення накопичувачів, які містять медіа контент (фільми, картинки, музику)
USB 2.0 х 2
 
MHL: MHL - Mobile High-Definition Link - інтерфейс для передачі аудіо та відео, що поєднує в собі HDMI та microUSB. При підключенні портативного пристрою за даним інтерфейсом до телевізора відбувається заряджання пристрою та передача аудіо-відео сигналу.
ні
 
Вихід на навушники:Вихід на навушники — найчастіше роз'єм mini Jack 3.5 mm для підключення навушників.
1
 
Звук
Динаміки, Вт: Динаміки, Вт — кількість динаміків та їх потужність.
2х8 Вт
 
Сабвуфер:
ні
 
Саундбар:
ні
 
Технології об'ємного звучання: Технології об'ємного звучання — Наявність технологій, які дозволять отримувати об'ємний звук із створенням ефекту присутності.
AC-3
 
Особливості
Запис відео: Запис відео — можливість запису телепрограм та іншого відеоконтенту на зовнішні носії, в основному на USB-накопичувачі.
ні
 
Кількість програм: Кількість програм - скількителеканалів може запам'ятовуватися пам'яттю телевізора.
99+700
 
Телетекст (сторінок): Телетекст (сторінок) — мережна служба, спрощений аналог мережі Інтернет, в телевізійних мережах. Телетекст забезпечує передачу тексту та простих зображень.
+ (немає даних)
 
Сервісний інтерфейс (USB/RS232): Сервісний інтерфейс (USB/RS232) — інтерфейси для діагностики, прошивки та інших цілей сервісу.
USB
 
Додатково: Додатково — корисні функції та особливості, які не увійшли до переліку технічних характеристик.
пам'ять 8+1 Gb, LED-підсвічування, таймер сну
 
Споживана потужність (робота/очікування), Вт: Потужність, що споживається (робота/очікування), Вт— кількість споживаної потужності під час роботи та очікування.
немає даних
 
Колір:
чорний
 
Розміри, мм:
немає даних
 
Вага, кг:
немає даних

ТБ Liberty LD-5529 Smart Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Liberty LD-5529 Smart в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ Liberty LD-5529 Smart в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Liberty LD-5529 Smart

Тип телевізора LCD телевізор (LED)
Діагональ екрану 55
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Wi-Fi є
Контрастність 3000:1 (динамічна)
Яскравість 300кд/м2
Роз'єми HDMI (версія): HDMI (версія) — High Definition Multimedia Interface – мультимедіа інтерфейс високої чіткості, що дозволяє передавати відео високої роздільної здатності та багатоканальний звук.
2

DisplayPort:
ні

SCART: SCART — інтерфейс, що дозволяє передавати як аналоговий, і цифровий аудіо-відео сигнал.
ні

Компонентний вхід: Компонентний вхід - YPbPr - аналоговий інтерфейс для передачі відео, при підключенні використовуються 3 коаксіальні кабелі з роз'ємами RCA.
1

Композитний вхід: Композит
Аудіосистема 2х 8 Вт
Колір рамки чорний
додаткова інформація пам'ять 8+1 Gb, LED-підсвічування, таймер сну
Smart TV є
Вигнутий екран ні

* Технічні характеристики ТБ Liberty LD-5529 Smart можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Liberty LD-5529 Smart

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty LD-5529 Smart

Код товару: 230344
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324568
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349830
На замовлення, 1-3 дні
LG 50UQ75006LF 20210 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →