Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Liberty C-2665

Код товару: 151267
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Liberty
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Liberty C-2665

Електрична праска серії Liberty C-2665 характеризується практичністю та надійністю роботи, потужною продуктивністю, а також стильним дизайнерським оформленням. Представляємо вашій увазі один із найзамінніших домашніх побутових приладів, без якого не обходиться жодна сучасна господиня.

Даний побутовий прилад призначений для швидкого та простого розгладження речей, розпарювання легких та делікатних тканин. Купуючи цю електричну праску, ви отримуєте надійного помічника у домашніх справах. Представлена ​​модель праски з подачею пари, потужність роботи якої становить 2600 Вт. Передбачені режими роботи: паровий удар та розбризкування (спрей). Підошва приладу виготовлена ​​із практичної кераміки. Тип підключення – провідний. Зручність використання забезпечує обладнаний індикатор нагріву. У комплект поставки входить зручна інструкція з використання приладу. Модель праски Liberty C-2665 виготовлена ​​з якісних та міцних матеріалів та комплектуючих деталей.

Ціна: 1548 грн
шт

Опис товару Праска Liberty C-2665

Електрична праска серії Liberty C-2665 характеризується практичністю та надійністю роботи, потужною продуктивністю, а також стильним дизайнерським оформленням.

 
Цей побутовий прилад призначений для швидкого та простого розгладження речей, розпарювання легких та делікатних тканин. Купуючи цю електричну праску, ви отримуєте надійного помічника у домашніх справах. Представлена ​​модель праски з подачею пари, потужність роботи якої становить 2400 Вт. Передбачені режими роботи: паровий удар та розбризкування (спрей). Підошва приладу виготовлена ​​із практичної кераміки. Тип підключення – провідний. Зручність використання забезпечує обладнаний індикатор нагріву. У комплект поставки входить зручна інструкція з використання приладу. Модель праски Liberty C-2665 виготовлена ​​з якісних та міцних матеріалів та комплектуючих деталей.

Праска Liberty C-2665 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Liberty C-2665 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Liberty C-2665 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Liberty C-2665

Потужність 2600 Вт
Підошва Керамічна
Постійне постачання пари 50 г/хв
Паровий удар 180 г/хв
Функція розпилення Так
Можливість сухого прасування Так
Об'єм резервуара для води 380 мл
Автоматичне відключення Так
Система захисту від накипу Так
Система самоочіщення Так
Протикрапельна система Так
Вертикальна пара Так

* Технічні характеристики Праска Liberty C-2665 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Liberty C-2665

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberty C-2665

Код товару: 311649
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209375
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm EI9518C 1591 грн
Код товару: 302429
На замовлення, 1-3 дні
BRAUN SI 1080 VI 1591 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →