Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультиварка Liberton LMC 5933

Код товару: 148260
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Liberton
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мультиварки Мультиварка Liberton LMC 5933

Тип – мультиварки; Об'єм - 5 л; Тип управління – сенсорне; Потужність – 900 Вт; Тип покриття чаші – тефлонове;

Ціна: 2666 грн
шт

Опис товару Мультиварка Liberton LMC 5933

Мультиварка LIBERTON LMC-5933 – зручна та практична модель з широкими функціональними можливостями та великим вибором програм. Цей універсальний кухонний пристрій дозволить набагато швидше та без особливих зусиль впоратися з приготуванням сніданків, обідів та вечерь для великої родини. Компактні розміри мультиварки та приємний зовнішній вигляд з яскравим червоно-білим оздобленням дозволять вписатися цьому приладу в інтер'єр будь-якої сучасної кухні. Зрозуміла та проста панель з великим інформативним дисплеєм забезпечить максимально легке керування та можливість легко підбирати відповідні режими для приготування найрізноманітніших страв.
 
Ця модель комплектується місткою5-літровою чашею з тефлоновим антипригарним покриттям, стійким до температурної та механічної дії. Тефлонове покриття запобігає пригоранню продуктів та прилипання їх до стінок, зберігає в них усі корисні речовини та вітаміни. Крім того, у цій чаші можна готувати з мінімальною кількістю жирів та олій, що робить їжу здоровішою та дозволяє організувати повноцінне дієтичне харчування. У комплектацію цієї моделі входить набір додаткових аксесуарів, які значно полегшують процес приготування.
 
У мультиварці встановлено 33 автоматичних програм, кожна з яких враховує особливості температурної обробки тієї чи іншої категорії продуктів.Завдяки цим програмам, а також режиму ручної установки часу та температури приготування у пристрої можна готувати різноманітні каші, супи, гарніри, страви з птиці, м'яса, риби та овочів, а також гасити, варити, смажити, запікати і навіть випікати. Є режим підтримки температури готової страви та режим відкладеного старту з відстроченням до 24 годин.

Мультиварка Liberton LMC 5933 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультиварка Liberton LMC 5933 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мультиварки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мультиварки и купити Мультиварка Liberton LMC 5933 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультиварка Liberton LMC 5933

Тип Мультиварка
Об `єм 5 л
Тип управління Електронне
Матеріал корпусу Метал/пластик
Покриття чаші Тефлон
Знімна верхня кришка Ні
Кількість автоматичних програм Ні
Потужність нагрівального елемента 900 Вт
Комплектація Є
Підтримка температури Є
Затриманий старт Є
Функції розігрів, вільний режим, приготування на пару, плов, молочна каша, гасіння, випічка, йогурт, піца, томлення, м'ясо, холодець, овочі, запікання, вівсянка, дитяче харчування, пельмені, омлет, бульйон, тепле молоко, швидке приготування, мультикухар , варення, компот, розморожування, смаження, фритюр, каша, рис, сир, макарони, паста, мій рецепт, топлене молоко, стейк;
Дисплей Є
Особливості Є
Регулювання температури приготування Є
Країна-виробник Є
Колір 29 х 26.5 х 28 см
Габарити 2.6 кг
Вага Сріблястий/Чорний

* Технічні характеристики Мультиварка Liberton LMC 5933 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультиварка Liberton LMC 5933

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberton LMC 5933

Код товару: 332228
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273130
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195806
На замовлення, 1-3 дні
Yummy YPC 601 X 3010 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →