Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ Liberton 32AS3HDTA1

Код товару: 133731
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Liberton
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ Liberton 32AS3HDTA1

Тип телевізора За типом матриці, телевізори поділяють на LED, OLED, QLED і плазмові.
LED LED – це тип підсвічування матриці LCD телевізора за допомогою світлодіодів. Вона забезпечує високий рівень яскравості та контрастності зображення, при цьому телевізори з LED підсвічуванням споживають значно менше електроенергії.
Діагональ екрана Ця відстань між двома протилежними кутами дисплея позначається в основному в дюймах. Розмір екрана залежить від площі приміщення та призначення самої кімнати.
32''
Тип підсвічування У всіх сучасних телевізорах застосовується підсвічування матриці світлодіодами, яке дозволяє зробити зображення на дисплеї яскравим та контрастним.
Direct LED Світлодіодне підсвічування розташоване по всій площі екрана. До переваг можна віднести можливість локального затемнення, до недоліків – більшу товщину екрану телевізора.
Роздільна здатність екрана Роздільна здатність екрана - це кількість пікселів з яких складається екран. Позначається воно співвідношенням кількості вертикальних та горизонтальних ліній на екрані. Наприклад, 1920х1080 (FullHD). Чим вище роздільна здатність екрану, тим більше чітке зображення можна на ньому отримати.
1366x768 HD

Ціна: 6751 грн
шт

Опис товару ТБ Liberton 32AS3HDTA1

Тюнер DVB-T Стандарт наземного цифрового телебачення першого покоління. Дозволяє приймати цифровий сигнал за допомогою звичайної антени. Дає зображення гарної якості.

Тюнер DVB-T2 Стандарт наземного цифрового телебачення другого покоління. Відрізняється від попередника новою архітектурою, збільшеною пропускною здатністю каналу та покращеними характеристиками сигналу.

Тюнер DVB-C Тюнер цього стандарту обробляє сигнал цифрового кабельного телебачення. Перше покоління такого тюнера дозволяє транслювати передачі формату SD або HD.

Аналоговий тюнер Найбільш простий тип тюнера, присутній практично у всіх телевізорах. Він забезпечує прийом сигналів станцій, що ведутьаналогове мовлення у системі PAL або SECAM на метрових або дециметрових хвилях.

Рознімання

 

Компонентний Використовується для отримання аналогового відеосигналу. Було розроблено спеціально для підвищення якості зображення.

1 шт.

HDMI Інтерфейс для передачі контенту високої чіткості, він також підтримує передачу багатоканальних цифрових аудіосигналів.

3 шт.

Слот для картки PCMCIA (CI+) Спеціальний роз'єм у телевізорі, куди можна встановити САМ модуль для прийому цифрового телебачення стандарту DVB-Т2.

Мультимедіа

 

Відтворення медіафайлів

Відео: avi, mp4, ts, trp, mkv, mov, mpg, dat, vob, rm, rmvb. Аудіо: mp3, wma, m4a, aac. Фото: jpg, jpeg, bmp, png

ТБ Liberton 32AS3HDTA1 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ Liberton 32AS3HDTA1 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ Liberton 32AS3HDTA1 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ Liberton 32AS3HDTA1

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 32
Роздільна здатність зображення 1366x768 HD
Частота оновлення, Гц 60
Кількість USB -портів 1
Wi-Fi Ні
Розміри Габарити без підставки (ВхШхГ)
430,4 х 730 х 80,5 мм
Габарити із підставкою (ВхШхГ)
470 х 730 х 220,5 мм
Вага, кг 3,75 кг

* Технічні характеристики ТБ Liberton 32AS3HDTA1 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ Liberton 32AS3HDTA1

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Liberton 32AS3HDTA1

Код товару: 303050
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158343
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 166479
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →