Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ LG OLED77C12

Код товару: 265180
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ LG OLED77C12

OLED-телевізор LG – це насолода споглядання світу. Пікселі, що самопідсвічуються, забезпечують якість зображення, дійсно вражає, і цілу низку дизайнерських можливостей, тоді як сучасні технології гарантують безпрецедентний рівень дивовижного зображення. Це повне задоволення від телебачення – покращене у всіх сенсах.

Ціна: 118852 грн
шт

Опис товару ТБ LG OLED77C12

 100 мільйонів причин полюбити OLED За якістю зображення OLED-телевізори легко затьмарюють LED-телевізори. Телевізори з OLED-технологією мають мільйони пікселів, що самопідсвічуються, здатних відтворювати бездоганний відтінок чорного і точні кольори. Результат – неперевершені враження від перегляду. Неперевершене зображення Якщо ви шукаєте унікальний телевізор, припиняйте пошуки. OLED-телевізор LG - це витвір мистецтва, кінотеатр з великим екраном, портал у світ ігор та місце у першому ряду на найбільших спортивних подіях. Це всесвіт, яким вам може стати телевізор. Інновація неймовірних масштабів OLED-телевізори LG – це переосмислення того, як мають виглядати телевізори. Їхвишуканий дизайн дарує нові враження від перегляду та підкреслює красу вашого інтер'єру. Більший розмір дисплея – більше захоплення OLED-телевізор LG серії С1 має широкий вибір діапазону екранів від діагоналі 48 дюймів до 77 дюймів. Враження від перегляду, які змінюють уявлення про телебачення Технологія Dolby Vision IQ інтелектуально регулює налаштування зображення в залежності від конкретного жанру та умов довкілля, тоді як система Dolby Atmos забезпечує створення багатовимірного об'ємного звуку – потужна комбінація, яка формує неймовірне враження перегляду як у кінотеатрі. Бачення режисера, втілене в життя Режим FILMMAKER MODE™ відключає згладжування рухів,одночасно зберігаючи оригінальне співвідношення сторін, кольори та частоту зміни кадрів. Все це відтворює оригінальне бачення режисера, тобто ваші враження від перегляду фільму будуть саме такими, як передбачали його творці. Відчуйте весь спектр насолод Власна технологія LG розширення динамічного діапазону HDR 10 Pro забезпечує регулювання яскравості для покращення кольорів, розкриття кожної найдрібнішої подробиці та надання високої чіткості кожному зображенню – все це посилює звичайний HDR контент. Тепер усі ваші улюблені фільми та шоу стануть більш реалістичними та яскравими – від початку до самого кінця. Технології, які перевернуть вашу свідомість Серце кожногоOLED-телевізора LG – процесор α9 4-го покоління на основі штучного інтелекту з підтримкою формату 4K, інноваційний чіп, який використовує алгоритми глибокого навчання для аналізу та оптимізування контенту. Кожен побачений на екрані елемент вражає, адже всі налаштування зображення та звуку здійснюються автоматично.

ТБ LG OLED77C12 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ LG OLED77C12 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ LG OLED77C12 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ LG OLED77C12

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 77"
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Wi-Fi Є
Мультимедійні формати AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, DTS-HD, DTS Express, WMA, apt-X (Refer to manual)
Телевізійний тюнер DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T2
Роз'єми Входи
4 порти HDMI / 3 порти USB / LAN
Виходи
Оптичний
Роз'єм для навушників
Є
Слот для CI/PCMCIA
1 х CI
Аудіосистема 40 Вт
Розміри Розміри з підставкою
1723x1023x269 мм
Розміри без підставки
1723x993x55 мм
Колір рамки Чорний
додаткова інформація Dolby Atmos
Smart TV WebOS
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ LG OLED77C12 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ LG OLED77C12

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG OLED77C12

Код товару: 70767
На замовлення, 1-3 дні
LG 65UF860V 165077 грн
Код товару: 308766
На замовлення, 1-3 дні
Sharp PN-60SC5 189200 грн
Код товару: 370229
На замовлення, 1-3 дні
LG OLED97G23 934175 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →