Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ LG OLED65WX9LA

Код товару: 206603
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ LG OLED65WX9LA

OLED-телевізор LG унікальний завдяки своїй технології. Мільйони субпікселів, що самосвітяться, оживають, щоб ознаменувати нову еру в розвитку телебачення. Насолоджуйтеся глибоким чорним, насиченими кольорами і найбільш реалістичною якістю зображення.

Ціна: 139062 грн
шт

Опис товару ТБ LG OLED65WX9LA

 LG плюс канали З сервісом LG Channels, тепер із MEGOGO, ви можете дивитися понад 200 національних та зарубіжних телеканалів. Сервіс LG Channels – безкоштовний та вбудований у телевізори LG OLED з легким доступом в один клік. Увімкніть телевізор — програма відкриється автоматично. Ще більш плавний ігровий процес для впевненої перемоги Більш висока роздільна здатність та частота кадрів, ALLM та eARC, відповідні специфікації HDMI 2.1. Ці новітні функції забезпечують реалістичну демонстрацію об'єктів, що швидко рухаються, і плавність, синхронізованість графіки. Це створює ефект ще більш реалістичного занурення у гру. Не відставайте від конкурентів Прокладіть собі шлях до перемоги з OLED-телевізором LG. Завдяки швидкому часувідгуку 1 мс приготуйтеся до максимально динамічної гри зі зменшеним розмиттям та підвищеною чіткістю. Випробуйте справжнє занурення в гру з високою швидкістю рухів та динамічним геймплеєм. Гра в режимі HDR з максимальним зануренням Технологія HGiG забезпечує ігрову графіку, яка найкраще відповідає виявленим технічним характеристикам та можливостям вашого телевізора. З OLED-телевізором LG ви можете грати в різні ігри з впевненістю в тому, що ваш телевізор покаже кожну гру в її абсолютному пишноті. Тепер легко побачити більше Дивіться телевізор стільки, скільки хочете завдяки меншій кількості синього і комфорту перегляду. Телевізори LG OLED перевершуютьстандарти з блакитного світла, мерехтіння та високоякісного зображення. Кожен рух можна розглянути в деталях У випадку зі спортивними передачами залишковість зображення (розмитість через рух) повинна бути усунена за будь-яку ціну. Тепер, завдяки технології OLED Motion, ви бачите всі швидкі та найменші рухи кожного гравця без розмитості. З OLED-телевізором LG ви забудете про розмитість і тремтіння картинки. Хорошій грі – хороший звук Створіть ефект «звук навколо», підключивши два будь-які Bluetooth-динаміки. Пориньте ще глибше в гру і відчуйте живу атмосферу. Ще більше витонченості Підставка Art Furniture природно вписується в обстановку і додає розкоші у ваш інтер'єр,одночасно утримуючи ультравеликий екран.

ТБ LG OLED65WX9LA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ LG OLED65WX9LA в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ LG OLED65WX9LA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ LG OLED65WX9LA

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність зображення 3840x2160
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер 2 ТВ-тюнери (аналоговий + цифровий)
Роз'єми 4 x HDMI 1.4
3 х USB 2.0
CI слот
Оптичний вхід
Компонентний вхід
Композитний вхід (AV)
Вихід для навушників / Лінійний вихід
Антенний вхід
Антенний вхід (супутниковий)
LAN
Аудіосистема Вихідна потужність: 60 Вт
Система динаміків: 4.2
Звукова система: OLED Surround
Розміри 1446 х 823 х 3.85 мм
Вага, кг 9 кг
Колір рамки Чорний
додаткова інформація Технологія LG ThinQ
Інтелектуальне розпізнавання голосу
Технологія AI Recommendation
Батьківський режим
Підтримка Dolby Atmos 10 режимів (Яскравий, Стандартний, Еко, Кіно, Спорт, Ігри, HDR Ефект, Technicolor Expert, (ISF) Експерт (Світла кімната), (ISF) Експерт (Темна кімната))
Робота з програмою Apple AirPlay 2
Технологія Apple HomePod
Режим готелю
Мовна підтримка / OSD Language: 37 мов
Smart TV Є
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ LG OLED65WX9LA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ LG OLED65WX9LA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG OLED65WX9LA

Код товару: 70767
На замовлення, 1-3 дні
LG 65UF860V 165077 грн
Код товару: 308766
На замовлення, 1-3 дні
Sharp PN-60SC5 189200 грн
Код товару: 370229
На замовлення, 1-3 дні
LG OLED97G23 934175 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →