Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ LG OLED65B13

Код товару: 258891
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ LG OLED65B13

OLED-телевізор LG – це насолода споглядання світу. Пікселі, що самопідсвічуються, забезпечують якість зображення, дійсно вражає, і цілу низку дизайнерських можливостей, тоді як сучасні технології гарантують безпрецедентний рівень дивовижного зображення. Це повне задоволення від телебачення – покращене у всіх сенсах.

Ціна: 53492 грн
шт

Опис товару ТБ LG OLED65B13

 100 мільйонів причин полюбити OLED За якістю зображення OLED-телевізори легко затьмарюють LED-телевізори. Телевізори з OLED-технологією мають мільйони пікселів, що самопідсвічуються, здатних відтворювати бездоганний відтінок чорного і точні кольори. Результат – неперевершені враження від перегляду. Неперевершене зображення Якщо ви шукаєте унікальний телевізор, припиняйте пошуки. OLED-телевізор LG - це витвір мистецтва, кінотеатр з великим екраном, портал у світ ігор та місце у першому ряду на найбільших спортивних подіях. Це всесвіт, яким вам може стати телевізор. Інновація неймовірних масштабів OLED-телевізори LG – це переосмислення того, як мають виглядати телевізори. Їхвишуканий дизайн дарує нові враження від перегляду та підкреслює красу вашого інтер'єру. Бачення режисера, втілене в життя Режим FILMMAKER MODE™ відключає згладжування рухів, одночасно зберігаючи оригінальне співвідношення сторін, кольори та частоту зміни кадрів. Все це відтворює оригінальне бачення режисера, тобто ваші враження від перегляду фільму будуть саме такими, як передбачали його творці. Відчуйте весь спектр задоволень Власна технологія LG розширення динамічного діапазону HDR 10 Pro забезпечує регулювання яскравості для покращення кольорів, розкриття кожної подробиці та надання високої чіткості кожному зображенню - все цепосилює стандартний HDR контент. Тепер усі ваші улюблені фільми та шоу стануть більш реалістичними та яскравими – від початку до самого кінця. Технології, які перевернуть вашу свідомість Серце кожного OLED-телевізора LG – процесор α9 4-го покоління на основі штучного інтелекту з підтримкою формату 4K, інноваційний чіп, який використовує алгоритми глибокого навчання для аналізу та оптимізування контенту. Кожен побачений на екрані елемент вражає, адже всі налаштування зображення та звуку здійснюються автоматично.

ТБ LG OLED65B13 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ LG OLED65B13 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ LG OLED65B13 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ LG OLED65B13

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 65"
Wi-Fi WiFi, Miracast, DLNA, Bluetooth
Мультимедійні формати AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, DTS-HD, DTS Express, WMA, apt-X (Refer to manual)
Телевізійний тюнер DVB-C, DVB-S2, DVB-T2 + аналоговий
Роз'єми Входи
4 порти HDMI / 3 порти USB / LAN
Виходи
Оптичний
Роз'єм для навушників
Є
Слот для CI/PCMCIA
1 х CI
Аудіосистема 40 Вт (2x10 Вт + сабвуфер 20 Вт)
Розміри Розміри з підставкою
1449x869x246 мм
Розміри без підставки
1449x830x47 мм
Вага, кг 25 кг
Колір рамки Чорний
Smart TV Є
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ LG OLED65B13 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ LG OLED65B13

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG OLED65B13

Код товару: 233678
На замовлення, 1-3 дні
LG OLED65A16LA 55384 грн
Код товару: 70688
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 60272
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →