Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ LG OLED48CX9

Код товару: 230345
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ LG OLED48CX9

Насолоджуйтесь фільмами так, як вони задумані, із цим телевізором LG OLED. Filmmaker Mode автоматично регулює зображення, вимикаючи згладжування руху.

Ціна: 59125 грн
шт

Опис товару ТБ LG OLED48CX9

 Це створює справжній кінематографічний ефект та гарантує справжнє кінематографічне задоволення. Dolby Vision IQ інтелектуально регулює яскравість, колір та контраст відповідно до жанру та поточних умов освітлення, а Dolby Atmos забезпечує захоплюючий звук. OLED розшифровується як Organic Light Emitting Diode. У порівнянні зі звичайними РК-телевізорами моделі з органічними світлодіодами, що самосвітяться, мають значно кращі показники контрастності і дуже хорошу передачу кольорів. Крім того, технологія OLED дозволяє отримати ще більш плоский дизайн, більш короткий час відгуку, а також більш ефективну та екологічну через нижчі енерговитрати. Використовуючи алгоритми глибокогонавчання, процесор штучного інтелекту α9 Gen3 4K автоматично аналізує весь екранний контент, щоб забезпечити більш захоплюючі враження від перегляду. Це забезпечує завжди гарне зображення та звук, роблячи кожну секунду захоплюючою розвагою. OLED-телевізори LG – перші в галузі телевізори з підтримкою NVIDIA G-SYNC, що робить їх ідеальним вибором для вашої ігрової системи. Ваші комп'ютерні ігри будуть чіткішими, плавнішими і відображаються з меншою затримкою введення та мерехтінням. Завжди на боці переможців – із телевізорами для інтенсивного ігрового задоволення. Мінімальна затримка введення та швидкий час відгуку 1 мс забезпечують плавний ігровий процес без розмиття навіть учас динамічних процесів. Повністю пориньте в гру завдяки швидкісним рухам. З Dolby Atmos кожен звук – вертоліт, що летить над головою, автомобіль, що скручує колеса за рогом, або мелодійний спів птахів – може існувати як окремий звуковий об'єкт, вільний від канальних обмежень традиційної системи об'ємного звуку. чути звук не лише з кожного боку, а й зверху – як у реальному житті. Верхній звук і все багатство, ясність та потужність звуку Dolby перетворять вашу кімнату на місце розваг. Ви відчуєте, що знаходитесь у гущі подій, чого ви ніколи раніше не відчували.

ТБ LG OLED48CX9 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ LG OLED48CX9 в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ LG OLED48CX9 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ LG OLED48CX9

Тип телевізора LED
Діагональ екрану 48
Роздільна здатність зображення 3840 x 2160 пікселів
Кількість USB -портів 2
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер Є
Роз'єми HDMI
4 х
HDMI 2.1
2 х
USB 2.0 типу A i
3 х
RJ45 / порт LAN i
1 х
Навушники
1 х
Аудіо вихід
1 х
TOSLINK
1 х
Розміри Довжина
121 см
Ширина
74 см
Висота
20 см
Вага, кг 22,40 кг
Колір рамки Чорний
додаткова інформація Google Асистент, Amazon Alexa, Apple Siri
Smart TV WebOS
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ LG OLED48CX9 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ LG OLED48CX9

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG OLED48CX9

Код товару: 360589
На замовлення, 1-3 дні
LG OLED55A26LA 59426 грн
Код товару: 360590
На замовлення, 1-3 дні
LG 55UR640S 59426 грн
Код товару: 184477
На замовлення, 1-3 дні
LG 55GX3 59770 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →