Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ТБ LG OLED48C12LA

Код товару: 235895
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

LED-телевізори ТБ LG OLED48C12LA

ТБ LG OLED48C12LA, використовуючи мільйони самосвітних пікселів, з першого погляду вражає своєю глибиною кольору. 48-дюймовий екран з роздільною здатністю 4K забезпечує чудову якість зображення.

Ціна: 49665 грн
шт

Опис товару ТБ LG OLED48C12LA

Телевізор LG OLED48C12LA, що використовує мільйони пікселів, що самосвітяться, з першого погляду вражає своєю глибиною кольору. 48-дюймовий екран з роздільною здатністю 4K забезпечує чудову якість зображення.
 
Процесор α9 Gen4 AI 4K, технології Dolby Vision IQ та Dolby Atmos, G-SYNC та AMD FreeSync, а також ThinQ AI забезпечують чудові можливості - незалежно від того, дивіться ви фільми та серіали чи хочете пограти.
 
OLED - технологія має мільйони пікселів, що самосвітяться. Завдяки тому, що кожен із них працює окремо, створюється ефектний образ, насичений, глибокий та контрастний. Це вражаючий реалізм, що дає змогу отримати унікальний досвід у кожній сцені.
 
Кольори,видимі на екрані, тішать своєю різноманітністю. Глибокий чорний колір у поєднанні з широкою гамою кольорів оживить будь-який образ. Підтримка технології HDR 10 Pro, яка автоматично регулює яскравість, додатково підкреслює всі кольори, щоб виділити навіть найдрібніші деталі.
 
Ви можете випробувати новий вимір ігрового процесу. Частота оновлення 100 Гц та блискавичний час відгуку забезпечують фантастичну плавність будь-якої динамічної сцени. Такі параметри, напевно, сподобаються кожному любителю ігор.
 
Технології синхронізації G-SYNC та AMD FreeSync, а також VRR, ALLM та eARC, що відповідають останнім стандартам HDMI 2.1, забезпечують плавний, стабільний та захоплюючий ігровийпроцес.
 
Завдяки функції Game Optimizer ви можете легко керувати налаштуваннями зображення відповідно до ваших ігрових вимог.
 
Завдяки технології Dolby Vision IQ налаштування зображення автоматично змінюються в залежності від того, що відображається на екрані телевізора, та від навколишніх умов. Об'ємний звук, як і в кінотеатрі, підтримується системою Dolby Atmos.
 
Завдяки підтримці Netflix та Apple TV ви можете вибирати з широкого спектру контенту - від блокбастерів та серіалів до телешоу з усього світу та прямих спортивних трансляцій.
 
Разом з технологією ThinQ AI від LG ви можете керувати не лише своїм телевізором за допомогою чарівного пультадистанційного керування, а й голосом. На новому домашньому екрані чітко представлені всі матеріали та ви можете легко керувати підключеними до нього пристроями з одного місця.
 
Функція Sports Alert повідомляє про початок матчів та на постійній основі повідомленнями під час та після - навіть якщо ви переглядаєте інший контент.
 
Завдяки вдосконаленому процесору α9 Gen4 AI 4K у телевізорі LG OLED C12LA зображення та звук набувають нового виміру. Оптимізація параметрів виконується автоматично, щоб зробити ваші візуальні та звукові враження ще кращими.
 
Тонкий дизайн телевізора LG OLED48C12LA ідеально поєднується з облаштуванням вітальні. Завдяки йомуінтер'єри виглядають красивішими.

ТБ LG OLED48C12LA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ТБ LG OLED48C12LA в Одесі

Повернутися до основного батьківського розділу каталогу можна за посиланням - led телевизоры в одессе

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу LED-телевізори и купити ТБ LG OLED48C12LA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ТБ LG OLED48C12LA

Тип телевізора OLED
Діагональ екрану 48"
Роздільна здатність зображення ЧК Ультра ХД (3840х2160)
Частота оновлення, Гц 120
Кількість USB -портів 3
Wi-Fi Є
Телевізійний тюнер DVB-C, DVB-S, DVB-S2
Роз'єми Аудіовиход (3.5 мм для навушників), 4 x HDMI, CI слот, eARC, LAN (Ethernet), 2 x USB, CI+, Цифровий (оптичний), 3 x USB
Аудіосистема Dolby Digital
Розміри Розміри з підставкою (ШхВхГ), мм: 1071 x 650 x 251
Розміри без підставки (ШхВхГ), мм: 1071 x 618 x 46.9
Вага, кг Вага з підставкою: 18.9 кг
Вага без підставки: 14.9 кг
Колір рамки Білий
додаткова інформація Функції: Smart TV, 4K Upscaling, HDCP, HDMI-CEC, телегід, Time Shift, телетекст
Функції Smart TV: керування за допомогою смартфона, керування голосом, Amazon Alexa, Google Assistant, універсальний пульт
Smart TV Так
Вигнутий екран Ні

* Технічні характеристики ТБ LG OLED48C12LA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ТБ LG OLED48C12LA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG OLED48C12LA

Код товару: 74665
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231420
На замовлення, 1-3 дні
LG 75NANO793NA 50869 грн
Код товару: 89264
На замовлення, 1-3 дні
LG 34UC98 50912 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →