Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник LG LG GW-B459CLWM

Код товару: 254767
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник LG LG GW-B459CLWM

Тип холодильника Двокамерний Загальний об'єм холодильника 341 л Клас енергоспоживання A++ Система розморожування холодильної камери No Frost (суха) Габарити (ВхШхГ) 186 х 59.5 х 68 см

Ціна: 24209 грн
шт

Опис товару Холодильник LG LG GW-B459CLWM

 Технологія DoorCooling+TM Швидке та рівномірне охолодження Панель холодного повітря у верхній частині холодильника забезпечує на 32%* більш швидке та рівномірне охолодження, щоб ваші продукти зберігалися свіжими ще довше. *На основі UL (Underwriters Laboratories «Андеррайтерс Лабораторіс») тесту № 4788696859-c від 26.12.2018 (Корея, 170 Сонгсанпечонг-ро, Сонгсан-гу, Чанвон-ши, Генгсангнам-до 642- охолодження з 24.8 ° С до 8 ° С в моделях LG GBB60NSZHE (без технології Дор Кулінг) та GBB72NSDFN (з технологією Дор Кулінг). Охолодження відбувається швидше у моделі GBB72NSDFN на 32.6%. Рівень шуму в нових холодильниках LG DoorCooling+ 36 дБ, що на 25% нижче, ніж у попередніх моделях. Безшумна та надійна робота,щоб нічого не порушувало вашого спокою вдома. Smart Inverter компресор Smart Inverter компресор відрізняється економічністю та меншим рівнем шуму в порівнянні з моделями зі звичайним компресором. Multi Air Flow Холодне повітря циркулює через усі повітряні клапани та рівномірно охолоджує холодильне відділення. Технологія циркуляції холодного повітря значно покращена порівняно з холодильниками, які працюють на стандартній системі No Frost. Total No Frost Холодильники з технологією LG Total No Frost більше не вимагають розморожування морозильної камери завдяки примусовому обдуву холодним повітрям. Big Freezing Zone Для ефективного зберігання м'яса та риби в морозильних камерах холодильників LG передбачено окреме відділення. SmartDiagnosis™ Технологія LG Smart Diagnosis™ допомагає швидко та правильно виявити проблему в роботі холодильника без необхідності виклику спеціаліста з сервісного центру додому. Нульовий зазор Удосконалена конструкція дверей холодильника дозволяє відкривати їх під прямим кутом (90°) без виступів за габарити холодильника по ширині та забезпечує легкий доступ до всіх полиць у холодильному та морозильному відділеннях. Навіть на невеликих кухнях двері холодильника не битимуться об стіни. Технологія контролю напруги Надійна система контролю напруги дозволяє холодильнику LG продовжувати працювати при перепаді напруги від 187 до 253 Вольт. Захист від пікових навантажень до 400 Вольт.

Холодильник LG LG GW-B459CLWM Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник LG LG GW-B459CLWM в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник LG LG GW-B459CLWM в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник LG LG GW-B459CLWM

Встановлення Окремо (соло)
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost (суха)
Розташування морозильної камери Нижнє
Загальний об'єм, л 341 л
Об'єм холодильника, л 234 л
Обсяг морозильної камери, л 107 л
Колір Сірий
Керування Електронне
Єнергоспоживання A++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 36 дБ
Потужність заморожування 12 кг/24 год
Габарити (ШxГxВ) Габарити (ВхШхГ)
186 х 59.5 х 68 см
Габарити упаковки (ВхШхГ)
196 х 65 х 78 см

* Технічні характеристики Холодильник LG LG GW-B459CLWM можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник LG LG GW-B459CLWM

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG LG GW-B459CLWM

Код товару: 345736
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208743
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 30347
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →