Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник LG GA-B509MMQZ

Код товару: 167965
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник LG GA-B509MMQZ

Морозилка: знизу; Кількість камер: 2; Об'єм холодильника (л): 277; Об'єм морозилки (л): 107; Загальний об'єм (л): 384; Тем-ра морозилки: до -24 ° C; Час збереження холоду (год): 16; No Frost: морозильна/холодильна камера; Інверторний компресор; Функції: авторозморожування; швидке заморожування; швидке охолодження

Ціна: 29068 грн
шт

Опис товару Холодильник LG GA-B509MMQZ

Інвертор із 10-річною гарантією
Холодильник LG GA-B509MMQZ працює від інверторного двигуна. Він став чудовим варіантом для техніки, щоб знизити енерговитрати, а також зробити роботу пристрою гранично тихою. Висока енергоефективність рівня А ++ стане вашим особистим вкладом у збереження природних багатств. А той факт, що за рік витрата становить близько 254 кВт/рік, не може не тішити.

Переваги Total No Frost
Система охолодження Total No Frost дозволяє холодильнику підтримувати ідеальне середовище в обох камерах. Не вимагають розморожування, т.к. всередині не утворюється льоду: правильний градус і баланс вологості поєднуються з динамічним переміщенням потоків повітря, що в результаті не дає відкладатисяналеді.

Контроль температури
Точний контроль температури здійснюється протягом 24 годин. Датчики фіксують щонайменші відхилення, т.к. для тривалості зберігання іноді достатньо і на 1 градус змінити температуру, щоб суттєво продовжити цей термін.

Охолодження DoorCooling+
Ця технологія охолодження ґрунтується на розподілі повітряних потоків таким чином, щоб швидко та рівномірно охолодити всю камеру. Внутрішнє середовище адаптоване під зміни температури таким чином, щоб відкриття дверей не створювало перепадів, які негативно вплинуть на збереження їжі.

Управління SmartThinQ
Такий підхід передбачає віддалене управління, яке здатне суттєвополегшити керування пристроєм: ви зможете запрограмувати пристрій на роботу онлайн, вибрати потрібну температуру, привести в дію режим швидкого заморожування, діагностувати помилки в роботі техніки.

Відсік для фруктів та овочів
Підтримка балансу вологості позитивно впливає на довговічність зберігання овочів та фруктів. Ящик Moist Balance Crisper відмінно конденсує вологу, не даючи їй псувати їжу.

Холодильник LG GA-B509MMQZ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник LG GA-B509MMQZ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник LG GA-B509MMQZ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник LG GA-B509MMQZ

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost (суха)
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 384 л
Об'єм холодильника, л 277 л
Обсяг морозильної камери, л 107 л
Колір Нержавіюча сталь
Керування Електронне
Єнергоспоживання А++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Зона свіжості Нерт
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 36 дБ
Потужність заморожування 12 кг/добу
Додаткові можливості індикатор закриття дверцят
перевішування дверей
управління через Інтернет
захист від дітей
LED освітлення
приховані дверні ручки
Габарити (ШxГxВ) 203x59.5x68.2 см
Вага 77 кг

* Технічні характеристики Холодильник LG GA-B509MMQZ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник LG GA-B509MMQZ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG GA-B509MMQZ

Код товару: 284212
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 347483
На замовлення, 1-3 дні
LG GW-B509CLZM 29197 грн
Код товару: 324610
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →