Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина LG FH0J3NDN0

Код товару: 131938
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина LG FH0J3NDN0

Завантаження білизни: 6 кг; Максимальна швидкість віджиму: 1000 об/хв; Тип двигуна: Інверторний; Глибина: 44 см; Колір білий;

Ціна: 24725 грн
шт

Опис товару Пральна машина LG FH0J3NDN0

Темп життя сучасної людини не дозволяє йому витрачати занадто багато часу на домашні турботи. Окрім роботи та навчання ще стільки всього цікавого довкола – виставки, прем'єри, відпочинок, та й сім'ї треба приділяти хоч трохи уваги. Виробники побутової техніки намагаються полегшити максимально домашні справи, вигадуючи для цього таку побутову техніку, яка не тільки чудово впорається з усім, але і подарує належний догляд вашим речам. Сьогодні ми хочемо розповісти про ще одну новинку із серії «шосте почуття» від компанії LG – пральній машині з фронтальним завантаженням FH0J3NDN0, що відрізняється невеликими габаритами, при цьому дуже тихою та одночасно потужною.
 
Як і весьмодельний ряд серії машин з прямим приводом (наприклад, LG - F4J6VN0W, про яку ми писали раніше), новинка працює досить тихо - рівень шуму складає всього 39,8 дБ, дозволяючи користуватися нею навіть уночі, коли всі домашні сплять. Мотор із прямим приводом, що використовується в ній, не тільки практично безшумний, але також підвищує енергоефективність агрегату та термін його служби – компанія-виробник дає гарантію на цю частину до 10 років.
 
Агрегат виконаний у стандартному білому кольорі зі скляними дверцятами, що відкривається на 180° з об'ємом барабана в 44 л. Максимальне завантаження білизни складає 6 кг. При габаритах 85*60*44 см і вазі 60 кг вона зможе вписатися навіть у невелику ванну або кухню.Тема економії енергоресурсів стає актуальною, як ніколи раніше, за умов постійного зростання цін на них. Виробник подбав про це, зробивши новинку дуже економною – клас енергоефективності складає А+++, що дорівнює приблизному енергоспоживання 150 кВт/рік. А кількість використовуваної води в річному вираженні становить 9600 л.
Доступно кілька варіантів швидкостей віджиму - 400, 800, 900, 1000 об/хв або без нього. Температурні режими дозволяють прати білизну як у холодній воді, так і за 95°. Якщо ви з яких-небудь причин хочете відкласти прання на «пізнішому» - немає часу витягнути білизну на просушування або у вас зональний лічильник електрики, то спеціально для цього впристрої є опція відкладеного старту – від 3-х до 19-ї години.

Пральна машина LG FH0J3NDN0 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина LG FH0J3NDN0 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина LG FH0J3NDN0 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина LG FH0J3NDN0

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1000
Габариты (ШxГxВ) 60/44/85 см
Клас прання А
Клас віджимання З
Рівень шуму 55/74 дБ
Програми Бавовна Бавовна + Змішані тканини Повсякденне прання Одяг малюка Спортивний одяг Швидко 30 Делікатне прання Шерсть Полоскання + Віджимання
Функції Попереднє прання Інтенсивне прання Відстрочка завершення Полоскання + Віджим Тільки віджимання Звук сигналу Увімк./Вимк.
Матеріал бака Метал
Додаткові можливості Захист від дітей
Вага, кг 60 кг

* Технічні характеристики Пральна машина LG FH0J3NDN0 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина LG FH0J3NDN0

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG FH0J3NDN0

Код товару: 289780
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360277
На замовлення, 1-3 дні
LG F4WV509S1A 24854 грн
Код товару: 367664
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →