Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина LG F0J6NS0W

Код товару: 192657
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: LG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина LG F0J6NS0W

Завантаження білизни 6 кг Максимальна швидкість віджиму 1000 об/хв Тип двигуна Інверторний Глибина 45 см

Ціна: 30143 грн
шт

Опис товару Пральна машина LG F0J6NS0W

 Економія ресурсів з Inverter Direct Drive™*

Пральні машини LG обладнані двигуном із прямим приводом із системою Inverter Direct Drive™. Інвертор надійний та довговічний, тому що не містить деталей, які швидко зношуються. Такий двигун більш раціонально використовує електроенергію та економить ресурси.
*Інвертор Дайрект Драйв
 
Ідеальне прання будь-якої тканини завдяки 6 Motion™*
Технологія 6 Motion ™ - це шість різних схем руху барабана, які забезпечують максимально делікатне та ефективне прання. Складні забруднення видаляються без слідів, а одяг не ушкоджується.
*6 Моушн
 
Безшумна робота
Стирайте навіть уночі
Двигун зІнверторним прямим приводом забезпечує високу якість прання та низький рівень шуму. Звичний рівень шуму в пральних машинах LG - до 2.5 дБ нижче, ніж у пральних машин з ремінним приводом. Звуки роботи техніки більше не турбуватимуть ваш сон!
 
Функція пари SpaSteam™*
Модель має функцію прання парою SpaSteam™, яка працює на 2 програмах — «Одяг малюка + Пар» та «Гіппоалергенне прання». Завдяки такій обробці знищуються джерела побутової алергії, речі стають м'якими на дотик.
*Врятуємо
 
Боріться з алергенами за допомогою пари
Використовуючи програму "Гіпоалергенне прання" Ви зможете дезінфікувати Ваші речі,зберігаючи їх м'якість завдяки дбайливій обробці парою. Це дозволить Вам знищити до 99.9% алергенів, на кшталт кліщі домашнього пилу, які можуть спричинити алергію або навіть проблеми з диханням. Захищайте Ваше здоров'я та чистоту свого одягу від алергенів.
*Програма прання "Гіпоалергенне прання" сертифікована Британською асоціацією з боротьби з алергією (BAF), підтверджено видалення до 99,9% алергенів та кліщів домашнього пилу.
 
Система безконтактної комунікації*
Технологія Tag On** дозволяє використовувати більшість смартфонів із підтримкою NFC для з'єднання з вашою пральною машиною. Завантаживши програму LG ThinQ ™*** Ви зможете завантажувати та встановлювати нові програмипрання.
*Працює лише зі смартфонами на платформі Android
**Тег Він
***ЕлДжі СинкЮ
 
Smart Diagnosis™*.
Новий рівень інтелекту
Функція мобільної діагностики Smart Diagnosis™ знаходить збої в роботі та виявляє внутрішні несправності машини. Отримана інформація швидко передається до сервісного центру. Щоб активувати Smart Diagnosis™, потрібно встановити програму LG ThinQ™** на Ваш смартфон.
*Смарт Діагнозіз
**ЕлДжі СинкЮ
 
Додайте речі, які не встигли закинути вчасно
Якщо Ви забули закинути речі в пральну машину до початку прання, просто натисніть кнопку "Додати речі" і покладіть те, що необхідно: маленькі дитячішкарпетки або навіть велику зимову куртку. Ви зможете відкрити дверцята* і додати забуту річ без необхідності перезапускати весь цикл прання.
*Залежно від кількості речей та типу тканини, дверцята можуть не розблоковуватися. При температурі вище 40℃ дверцята не розблоковуються заради Вашої безпеки.
 
Технологія контролю напруги
Унікальна система контролю напруги, встановлена ​​в пральній машині, витримує стрибки напруги в діапазоні від 174 до 400 Вольт.
 
10 років гарантії безперебійної роботи
Компанія LG створює наднадійну техніку та надає 10-річну гарантію на запчастини приладів. Для пральних машин LG гарантія поширюється наінверторний двигун із прямим приводом із системою Inverter Direct Drive™*.
*Інвертор Дайрект Драйв

Пральна машина LG F0J6NS0W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина LG F0J6NS0W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина LG F0J6NS0W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина LG F0J6NS0W

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір білий чорний
Максимальне завантаження, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1000
Габариты (ШxГxВ) 85 х 60 х 45 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 55/74 дБ
Програми Бавовна Бавовна + Змішані тканини Повсякденне прання Пухова ковдра Спортивний одяг Темні тканини Моя програма Делікатне прання Тихе прання Видалення плям Попереднє прання Інтенсивне Економія часу Відкласти завершення Без складок Очищення барабана
Функції Функція прання пором: SpaSteam™
Опція "Додати речі"
Затримка завершення програми прання (3-19 годин)
Завантаження додаткових програм через програму LG ThinQ™ за NFC
Мобільна діагностика Smart Diagnosis™ NFC
Блокування панелі керування від дітей
Додаткові можливості Технологія "6 рухів турботи" 6 Motion ™
Технологія контролю напруги від 174 до 400 В
Система контролю піноутворення
Автоматичний перезапуск із збереженням попередніх налаштувань
Вага, кг 61 кг

* Технічні характеристики Пральна машина LG F0J6NS0W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина LG F0J6NS0W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на LG F0J6NS0W

Код товару: 317400
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WAU 28Q10PL 30272 грн
Код товару: 336973
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WAU 28Q1EPL 30272 грн
Код товару: 346686
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →